Fudbaleri Dubočice optimisti pred gostovanje u Zemunu

Iako su u prva 4 kola osvojili samo 2 boda, fudbaleri Dubočice sa optimizmom i verom u svoje mogućnosti putuju na gostovanje u Zemun.

Utisak je da je protivnik rival po meri, ekipa koja je u prva 4 kola zabeležila samo jedan trijumf i osvojila 3 boda.

-Cilj je da se u Leskovac vratimo sa što povoljnijim rezultatom. Ekipa u Beograd putuje dan ranije, svi igrači su zdavi i spemni za novo iskušenje. Ekipa Zemuna je mlada ekipa a mi se nadamo najpovoljnijem rezultatu – rekao je sekretar Dubočice Dušan Petković.

Igrači su optimisti i žele da u Zemunu osvoje tri boda.

-Dobro smo se pripremali tokom cele nedelje za ovu utakmicu sa Zemunom. Biće teško gostovanje, ali nadam se da ćemo da ostvarimo naš cilj a to je pobeda i tri boda. Dosta smo loše startovali, uzeli samo dva boda i pravo je vreme da upišemo prvu pobedu – rekao je Nemanja Ivanov, protimac Dubočice.

Trener Aleksandar Kuzmanović će verovatno i ovoga puta promešati karte što se tiče sastava tima, posebno kada je reč o“bonus“ igračima gde se na treninzima radom i igrama stručnom nameću talentovani Vuk i Dimitrije Đokić.

-Sve osim pobede u Zemunu bi za nas bilo poraz. Moramo da damo svoj maksimum i da osvojimo ta tri boda koja očekujemo evo već 5. kolo. Bilo bi nam lakše da u Leskovcu igramo uz podršku navijača – poručio je Aleksandar Mitrović, fudbaler GFK Dubočice.

Utakmica 5. kola Prve lige Srbije Zemun – Dubočica igra se u nedelju na Gradskom stadionu u Zemunu sa početkom u 16:30.

Povezano

Zona Jug, rezultati 10. kola i tabela

Ovog vikenda na programu su bile utakmice 10. kola Zone Jug Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije. Zona Jug – rezultati 10. kola: Svetlost – Nebeski Anđeli 3:0Ternoci – Žitorađa 1:4Mladost 1959 – OFK Kosanica 5:0 (prekid u 48. minut, gost ostao sa 6 igrača na terenu)Sloga (Leskovac) – Jedinstvo (Gornje Stopanje) 6:3Radan – Lugina 4:0Pusta […]