IN MEMORIAM Milun Pejić Peja: Odlazak igračke i trenerske legende

Bili su mu učitelji: Ljubiša Stefanović Civun i Dragoljub Golubović Golub, a od danas će im se na „sportskom nebu“  pridružitii Milun Pejić.

Juče je preminuo Milun Pejić – Peja …. Prerano, u 62.oj godini života, igrač sa verovatno najvećim brojem utakmica u dresu Dubočice (1978-2000.), Milun Pejić je i prve trenerske korake načinio u matičnm klubu, na Gradskom stadionu u Leskovcu, gde je počeo sa kadetima i stigao da vodi i seniorski sastav kluba u kojem je ponikao. I nikada ga kao igrač nije ostavljao!

Igrao je i vodio ekipu, u drugoligaškom rangu, što jeste najveći domet u istoriji FK Dubočica, potom kao trener vodio Vlasinu (2009/2010.) ali i klubove sa srpskoligaškim iskustvom: Pustu reku iz Bojnika, Jedinstvo iz Bošnjaca, kraće vreme i zonaša iz Zloćudova. Pre nego što je, pre nekoliko dana prebačen u KC Niš, vodio je uspešno tim zonaša Budućnosti iz Orašja.

Uz poštovanje mera propisanih zbog aktuelne epidemije, sahrana Miluna Pejića obaviće se u sredu, u 13 sati, na groblju u rodnom selu Kacabać u opštini Bojnik. Uz poruke prijatelja, rodbine i porodice : počivaj u miru i neka ti je večna slava i hvala, dragi naš Milune.

Fotografija: Miloš Stamenković

Povezano

KORAK BLIŽE CILJU: Vlasina u derbiju pobedila Radnički u Svilajncu

Fudbaleri Vlasine pobedili su danas Radnički u Svilajncu u derbiju kola i jednom od derbija sezone Srpske lige Istok. RADNIČKI (SVILAJNAC) – VLASINA 0:1 Strelac: 0:1 Filipo Miljković u 87. minutu – Svilajnac, sudija: Dušan Miladinović (Niš), žuti kartoni: Aćimović, Tasić, Stojanović (Radnički), Hristić, Miljković, Mladenović (Vlasina), crveni kartoni: V. Ilić (Vlasina) u 34., Rajković […]