IN MEMORIAM Milun Pejić Peja: Odlazak igračke i trenerske legende

Bili su mu učitelji: Ljubiša Stefanović Civun i Dragoljub Golubović Golub, a od danas će im se na „sportskom nebu“  pridružitii Milun Pejić.

Juče je preminuo Milun Pejić – Peja …. Prerano, u 62.oj godini života, igrač sa verovatno najvećim brojem utakmica u dresu Dubočice (1978-2000.), Milun Pejić je i prve trenerske korake načinio u matičnm klubu, na Gradskom stadionu u Leskovcu, gde je počeo sa kadetima i stigao da vodi i seniorski sastav kluba u kojem je ponikao. I nikada ga kao igrač nije ostavljao!

Igrao je i vodio ekipu, u drugoligaškom rangu, što jeste najveći domet u istoriji FK Dubočica, potom kao trener vodio Vlasinu (2009/2010.) ali i klubove sa srpskoligaškim iskustvom: Pustu reku iz Bojnika, Jedinstvo iz Bošnjaca, kraće vreme i zonaša iz Zloćudova. Pre nego što je, pre nekoliko dana prebačen u KC Niš, vodio je uspešno tim zonaša Budućnosti iz Orašja.

Uz poštovanje mera propisanih zbog aktuelne epidemije, sahrana Miluna Pejića obaviće se u sredu, u 13 sati, na groblju u rodnom selu Kacabać u opštini Bojnik. Uz poruke prijatelja, rodbine i porodice : počivaj u miru i neka ti je večna slava i hvala, dragi naš Milune.

Fotografija: Miloš Stamenković

Povezano

Zona Jug, rezultati 7. kola i tabela

Odigrane su sve utakmice 7. kola Zone Jug Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije. Zona Jug, rezultati 7. kola: Radan – Svetlost 3:0Alakince – Gracko 2:1Lugina – Mladost 1959 (Vinarce) 2:4Jedinstvo (Gornje Stopanje) – Ternoci 4:2Plantaža – Pusta Reka 3:2Žitorađa – Jablanica 4:1SFK Morava (Vladičin Han) – Sloga (Leskovac) 4:1OFK Kosanica – Nebeski Anđeli 0:4 Tabela […]

Međuopštinska liga FSJO – rezultati 14. kola i tabela

Odigrane su utakmice 14. kola Međuopštinske lige Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga. Međuopštinska liga FSJO – rezultati 14. kola Badince – Lemind 1953 2:0Veliko Tranjane – Turekovac 1:0MB – Todorovce 2:2Mladost (Donja Lokošnica) – Navalin 2:3Radnik Sušica – Radnički (Pertate) 4:4 Tabela MFL posle 14. kola: 1 Veliko Trnjane 13 9 3 1 32 14 +18 […]