KRAJ SERIJE BEZ PORAZA: Radnički (Sremska Mitrovica) – GFK Dubočica 3:0

Fudbaleri poraženi su na gostovanju u Sremskoj Mitrovici u duelu sa ekipom Radničkog.

Prva liga Srbije – 14. kolo

RADNIČKI (SREMSKA MITROVICA) – GFK DUBOČICA 3:0

Strelci: 1:0 Ivković u 20., 2:0 Janković u 32., 3:0 Pejović u 51. minutu – Sremska Mitrovica, sudija: Ivan Nikitović (Čačak), žuti kartoni: Stevanović, Spasojević (Radnički), Savić, Stojković, Onimisi (Dubočica).

RADNIČKI: Šegavac, Nikolić. Abubakar, Ivković (Petrović), Janković (Krneta), Ilić, Stevanović (Rakić), Trebovac (Tomović), Spasojević, Pejović, Radović.

DUBOČICA: M. Mladenović, Z. Stanković (Andrušenko), Nikolić, A. Mitrović, Savić, Ilić (Milan Stanković), Kačar (Miloš Stanković), S. Radić, Stojković, Onimisi (Milić), Karapandžić (L. Mitrović).

Svaka serija ima, pa i niz leskovačkog prvoligaša od 6 utakmica bez poraza. Sjajna serija koja je vratila Leskovčane u grupu timova sa realnim izgldima u borbi za opsanak, završena je u Sremskoj Mitrovici.

Radnički koji je do ovog kola bio na začelju tabele sa 11 bodova uspeo je da rezultatski ubedljivo savlada Leskovčane i uključi se u neizvesnu borbu za očuvanje prvoligaškog statusa koja očekuje dve trećine ekipa u ligi.

Domaći su dobro otvorili utakmicu, Ivković je u 20. minutu načeo Leskovčane, a najavu pobede doneo je 12 minuta kasnije Janković.

Da meč ne dođe u neizvesnu završnicu postarao se Pejović koji je u 51. minutu postavio i konačan rezultat ovog duela.

Posle nepotunog 14. kola Dubočica se i dalje nalazi u zoni ispadanja, na 13. mestu.

U sledećem 15. kolu Dubočica u Leskovcu dočekuje beogradski Grafičar, praktično drugi tim Crvene Zvezde koji je prošle sezone izboro plasman u fudbalsku elitu, ali iz kluba odustali od prelaska u viši rang.

Povezano