Mladi plivači Dubočice osvojili 2 medalje na prvenstvu Srbije i 14 medalja na Talent kupu u Sofiji

Plivači Dubočice su proteklog vikenda, osim na Evropskom prvenstvu u Budimpešti gde su zapažen nastup imale Nina Stanisavljević i Tanja Popović, nastupili sa velikim uspehom na još dva takmičenja.

Najmađi pioniri su u Beogradu bili na državnom prvenstvu Srbije. Sa ovog prvenstva su se vratili sa dve osvojene medalje, 1 srebrnom i 1 bronzanom. Srebro je osvojila sjajna Neda Ignjatović na 100m delfin, dok je bronzu osvojila naša Mix štafeta u sastavu : Ignjatović Neda, Cvetković Tijana, Marinković Vuk i Ganić Pavle.

Treća ekipa naših plivača nastupila je na prestižnom Talent kupu u Sofiji, odakle su doneli 14 medalja, od čega čak 11 zlatnih. Živanović Uroš je osvojio 4 zlata i 1 bronzu,Marković Jana – 5 zlataDimitrijević Viktor – 2 zlata, 1 srebro i 1 bronzu.Na istom takmičenju, Pešić Bratislav je isplivao normu za Evropsko juniorski prvenstvo.

Povezano

Preminuo Ninoslav Nine Radičević, poznati sportski novinar iz Vlasotinca

U Vlasotincu je danas preminuo naš kolega, poznati sportski novinar Ninoslav Nine Radičević. „Napustio nas je dobar drugar, brižan otac, nepokolebljivi borac za dostojanstvo novinarske profesije. Svojim tekstovima u Žurnalu zaslužio je poštovanje mnogih generacija pravih sportista i sportske javnosti u Vlasotincu i širom Srbije. Poslednji pozdrav dragom prijatelju od kolega iz porodice Stamenković.“ Od […]

SPORTSKA NAGRADA LESKOVCA: Predlažite kandidate do 12. decembra

Leskovački savez sportova, kao krovna organizacija svih sportskih klubova, sportskih organizacija i granskih sportskih saveza na teritoriji Grada Leskovca, raspisuje konkurs za prijavu i predlaganje kandidata za SPORTSKU NAGRADU LESKOVCA ZA 2022. GODINU, kao najznačajnije i najviše priznanje u oblasti sporta na teritoriji Grada Leskovca. Nagrade se dodeljuju u sledećim kategorijama: Predloge kandidata za dodelu […]