Mladi plivači Dubočice osvojili 2 medalje na prvenstvu Srbije i 14 medalja na Talent kupu u Sofiji

Plivači Dubočice su proteklog vikenda, osim na Evropskom prvenstvu u Budimpešti gde su zapažen nastup imale Nina Stanisavljević i Tanja Popović, nastupili sa velikim uspehom na još dva takmičenja.

Najmađi pioniri su u Beogradu bili na državnom prvenstvu Srbije. Sa ovog prvenstva su se vratili sa dve osvojene medalje, 1 srebrnom i 1 bronzanom. Srebro je osvojila sjajna Neda Ignjatović na 100m delfin, dok je bronzu osvojila naša Mix štafeta u sastavu : Ignjatović Neda, Cvetković Tijana, Marinković Vuk i Ganić Pavle.

Treća ekipa naših plivača nastupila je na prestižnom Talent kupu u Sofiji, odakle su doneli 14 medalja, od čega čak 11 zlatnih. Živanović Uroš je osvojio 4 zlata i 1 bronzu,Marković Jana – 5 zlataDimitrijević Viktor – 2 zlata, 1 srebro i 1 bronzu.Na istom takmičenju, Pešić Bratislav je isplivao normu za Evropsko juniorski prvenstvo.

Povezano

SPORT ZA SVE Plivači Leskovca osvojili 21 medalju na „Petnica kupu“

Medjunarodno takmičenje  “ PETNICA CUP,“ održano u Valjevu danas 13.06.2020. Plivački klub Leskovac predstavljalo je 10 takmičara, a osvojili su  21 medalju.  Osvajači medalja su: 1. Elena Petrović 2011– zlatna medalja na 100m prsno– bronzana medalja na 50m prsno2. Vuk Pecarski 2009– zlatna medalja na 100m delfin– bronzana medalja na 100m prsno3. Luka Dimitrijević 2010– […]

Sportska oprema i dresovi za sve leskovačke škole

Savez za školski sport Leskovca donirao je danas sportsku opremu, lopte i dresove svim školama na teritoriji grada. U ime lokalne samoupraveu prisustnima u maloj sali Sportskog centra Dubočica obratila se Brankica Stamenković, članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje i sport i naglasila da važnost školskog sporta dokazuje današnja, ali i konferencija za medije održana […]