PO BOD ZA KRAJ I OPROŠTAJ OD SRPSKE LIGE: SFK Morava (V. Han) – Radan 2:2

Fudbaleri Radana igrali se nerešeno sa ekipom Morave u Vladičinom Hanu na oproštaju od teške sezone.

Srpska liga Istok – 38. kolo

SFK MORAVA (VLADIČIN HAN) – RADAN 2:2

Strelci: 0:1 A. Ivanović u 5., 1:1 Jović u 27., 2:1 Stajić u 35., 2:2 Krstić u 80. iz jedanaesterca – Vladičin Han, sudija: Martin Marinkov (Pirot), žuti karton: Kitanović (Morava).

SFK MORAVA: Aleksić, Milenković, V. Kitanović, Stajić, Stanković, N. Mitić (L. Kitanović), Jović (Ivanović), B. Mitić, Stošić, Stojanović, Veliji (Manolčov).

RADAN: M. Ivanović, Cakić, Krstić, Cvetković, A. Ivanović, Smiljković, Kostić, Dodić (Milošević), Dojčinović (Stojanović, Vojinović, Grozdanović), Mitrović (Petrović), Stevanović.

Duel ekipa koje se po propozicijama takmičenja sele u Zonu Jug doneo je dopadljiv fudbal, korektnu igru i na kraju po jedan bodo rivalima.

Lebančani su sezonu završili na 14. mestu sa 51 osvojenim bodom, ali je to bilo malo da u više nego interesantnoj završnici prvenstva na srpskoligaškom „Istoku“ izbore opstanak u ligi. U Zonu Jug će i Morava koja sezonu završava na 18. mestu sa 30 osvojenih bodova.

Povezano

VEK FK VLASINA: Vlasotinčani prvi do jubileja: 100 godina fudbala na jugu Srbije

U nesrećnoj 2020.godini, koja je počev od od građevinsko-neimarske i sportska- fudbalske sezone trebalo da donese berićetnu godinu u investicijama probuđenoj Srbiji, a najstarijem fudbalskom koletivu na Jugu Srbije proslavu neverovatnog jubileja,100 godina postojanja Vlasine, protekla je u prvih sedam meseci upornom borbom da se epidemija suzbije,a život normalizuje. Uz tu i tamo bolne vesti, […]

Rezultati 1. kola Kupa FS Jablaničkog okruga

Juče i danas odigrane su utakmice 1- kola Kupa Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga. Pobeda možda ne,ali rezutltt od 5:0 jeste senzacija prvog kola Kupa FS Jablaničkog okruga. Na igralištu u Šišavi,po prelepom sunčanom vrmenu i stotinak gledalaca, jeseni prvak MFL Leskovac je u svemu nadvisio najbolju ekipu u prvom delu prvenstva Liga Jablaničkog okruga: Donja […]