MVP ARKUS LIGE SE VRAĆA KUĆI: Miroslav Kocić u Dubočici 54 – poznato ko odlazi, znaju se i imena novajlija

Miroslav Kocić (40), dojučerašnji kapiten Železničara, i MVP tek završenog Plej ofa Arkus lige, vraća se u rodni grad i matični klub.

Ovu vest, za sportske medije danas su potvrdili predsednik Srbislav Nrešić i sportski direktor Aleksandar Marinković. Miroslav Kocić (4o), golman koji je u poslednjim sekundama, poslednjeg komšijskog derbija odigranog 16. aprila tekuće godine u Leskovcu, odbranom šuta sa levog krila Uroša Simića, spasao Nišlije već viđenog poraza, odlučio je da u Leskovcu provede naredne dve sezone, odbacujući pritom privlačne ponude i iz bogatijih i uspešnijih klubova u Srbiji.

-Sastav iz prethodne sezone će se značajnije promeniti jer su iz našeg kluba već otišli Dejan Zlatanović, Pavle Pavlović, Luka Radović, moguće je da zbog upisa na fakultet iz Leskovca ode i mladi reprezentativac Uroš Simić, Janja Vojvodić razmatra ponude nekih inostranih klubova, možda još neko od igrača tokom letnje pauze odluči da promeni klupski dres, ali ipak verujem kako će kostur ekipe iz prošle sezone ostati u klubu, da će im se do početka priprema koje zavise od odluke Skupštine Arkus lige o terminu početka nove sezone, priključiti i iskusni golman Miroslav Kocić  iz Železničara, krilni igrač Đorđe Spasić (32), takođe iz Niša i daroviti bek iz ekipe beogradskog Partizana Nikola Grubić (22), koji kod nas očekuje veću minutažu i mogućnost bržeg napredovanja. Jedan smo od najbolje organizovanih klubova u Ligi, u svakom segmentu klub je stabilizovan, za razliku od drugih naš klub ne duguje prvotimcima i dobavljačima ni dinara pa otuda ne čudi što veći broj već proverenih vrhunskih igrača izražava želju da sa ekipom Dubočice 54 naprave bolji rezultat nego u prethodnoj sezoni, kada smo osojili odlično šesto mesto u Srbiji – ocena je predsednika Srbislava Nešića.

Povezano

VRŠČANI TREĆI NA TURNIRU U LESKOVCU: MZT Skopje – Vršac 60:81

Košarkaši Vršca osvojili su treće mesto na međunarodnom turniru „Leskovac 2021“ nakon pobede nad ekipom MZT-a iz Skoplja. Utakmica za treće mesto MZT SKOPJE – VRŠAC   60:81 (18:24, 17:28, 14:11, 11:18) Sportski centar Dubočica, gledalaca: 100, sudije: Arsenijević, Vesković, Milojević. MZT SKOPJE: Wer 5, Andonovski, Spasovski 4, Mitevski, 7, Davis 13, Veličkovski, Ivanov, Rikić 17, […]