Oštar odgovor GFK Dubočice treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću: Ko vas je i šta motivisalo da stavite metu na Dubočicu pred početak sezone?

Gradski fudbalski klub Dubočica oglasio se saopštenjem za javnost i reagovao na izjavu trenera Partizana Aleksandra Stanojević koji.

Podsetimo, Stenojević u izjavi portalu Telegraf komentarisao odluke FSS o ligi sa 16 klubova i pored ostalo kazao:

„Ne možete na silu da stavite Dubočicu iz Leskovca u Superligu, jel tako? Neki klubovi su dobijali taj status, pa su se ugasili. Za mene je to neodržimo. Fudbal je specifičan, uspevaju samo najbolji. Ne možete da kažete: „Otvaramo ove centre“. To u fudbalu ne postoji, niti će postojati. Nema šanse. Dobar stvar je da se stadioni grade, jer srpskom fudbalu nedostaje infrastruktura. Moj stav je da bi Srbija trebalo da ima deset do 12 klubova“.

Na ovu izjaviu reagovala je uprava Dubočice koja je pitala trenera „crno belih“ zašto stavlja metu Dubočici i ko ga je ili šta motivisalo na tako nešto.

Saopštenje GFK Dubočica:

Povezano

DEBI IZ SNOVA! Leskovčanin Marjan Stefanović na svom prvom maratonu u Pančevu osvojio 3. mesto

Leskovački atletičar Marjan Stefanovic, član GAK Leskovac, osvojio je treće mesto na Pančevačkom maratonu. Ovo je bio debi uspešnog leskovačkog atletičara u maratonskoj trci i završen je na sjajan način. Medjunarodni Pancevacki maraton, 11. po redu, održan je juče u Pančevu, a Marjan Stefanović je osvojio treće mesto sa vremenom 3h 16min 28 sek. Učestovalo […]

1 komentar

  1. Iz reakcije se vidi koliko su nam pismeni ljudi leskovačkog fudbala, a da ne pominjem i koliko su stručni. Uvek ću promovisati naš grad i klubove. Uvek ću navijati za njih i voleo bih da svi budu u prvoj ligi. Nažalost Stanoje je u pravu, jer bez dobrih i pismenih trenera nema ni dobrih sportista. Ponegde istrči neki pojedinac, ali to je vrlo retko. Dok nam treneri budu zonska liga i klubovi će biti.

Comments are closed.