Domaćin pobednik Memorijalnog turnira „Neša Fortuna“ u znak sećanja na legendarnog predsednika FK Bobište Nebojšu Popovića

Prerano je otišao iz života svoje porodice, prijatelja i drugara, poslovnih i fudbalskih saradnika, ali će se fudbalski radnici Bobišta potruditi da Memorijalni turnir „Neša Fortuna“, u znak sećanja na legendarnog predsednika i jednog od najvećih dobrotvora kluba, postane tradicionalan i jedan od najkvalitetnijih u Leskovačkom kraju.

Nebojša Neša Popović, vlasnik prestižnog preduzeća „Fortuna“ je jedna od žrtava nemilosrdnog Covida 19, ali i najuspešniji predsednik FK Bobište, kome ćemo večno biti zahvalni i nećemo dozvoliti da se njegove zasluge, entuzijazam, energija i ljubav prema fudbalu olako zaborave-kazao je po završetku prvog turnira poznati fudbalski radnik iz FSJO, Aleksandar Jovanović i najavljuje da će u godinama koje dolaze, turnir u Bobištu postati jedan od najcenjenijih na Jugu Srbije.

Rezultati prvog Memorijalnog turnira „Neša Fortuna“ u Bobištu: Mladost (Vinarce) – Lemind (Leskovac) 1:0 i Bobište -Bratstvo (Bratmilovce 3:1).

U borbi za treće mesto Bratstvo je bilo uspešnije od Leminda 1959, dok je u finalu, domaćin i organizator FK Bobište u odličnoj utakmici pobedio Vinarčane (2:1).

Tri najuspešnije ekipe nagrađene su peharima, a sportskim i nagradama u opremi, nagrađeni su i pojedinci: najbolji igrač turnira je Miloš Stamenković, najbolji strelac Lazar Stojiljković, a najbolji golman Stefan Janaćković. Nagrade najboljim ekipama i pojedincima, uručio je sin Nebojše Popovića, Igor i sam nekada fudbaler Bobišta, a organizator FK Bobište izražava zahvalnost na podršci firmama „Fortuna“ i „Stojanović“ iz ove prigradske Mesne zajednice.

Povezano

Revija golova u nedeljnom matineu na niškom Bubnju

U nedelju prepodne odigrana je jedna utakmica 10. kola Srpske lige Istok. U pravoj reviji golova na niškom Bubnju Car Konstantin je sa 5:3 pobedio ekipu Dunava iz Prahova. Rezultati 10. kola Nedelja u 11:00 Car Konstantin – Dunav 5:3 U nedelju u 15:00 časova se sastaju: Vlasina – MladostRadan – KabloviTimočanin – Jedinstvo (P)Župa […]