Leskovčanin Ivan Doderović u narednoj sezoni na golu FC Sveti Jur u Slovačkoj

Golman Ivan Doderović (33 godine), rodjeni Leskovčanin, internacionalac u Slovačkoj i Austriji, karijeru će nastaviti FC Sveti Jur koji se takmiči u 4. ligi Slovačke, grupa Bratislava.

Doderović je karijeru počeo u leskovačkoj Dubočici, a van granica Srbije nastupao je za FC 34 Paluďzka Liptovsky Mikulaš (Slovacka),FC Angern (Austrija) i FC Slovan Modra (Slovacka).

Iskusni tridesetrogodišnji golman FC Slovan Modra Slovačka Doderovic ovog leta odlazi na jednogodišnju pozajmicu u FC Sveti Jur koji se takmiči u 4 ligi Slovačke, grupa Bratislava.

– Potpisao sam ugovor o pozajmici sa klubom FC Sveti Jur iz istoimenog mesta. Klub sa tradicijom koji je igrao drugu i treću ligu Slovačke. Klub se nalazi na 5 km od Bratislave, glavnog grada Slovacke. U klubu su odlični uslovi za rad, trener Patrik Volf nekadašnji igrac Slovan Bratislava, odlično radi sa ekipom. Zahvaljujem se menadžeru Ademu Useini koji je realizovao ovaj transfer i predsedniku Kluba Polakovicu. Jedna simbolika u ovom transferu je to da ime kluba SVETI JUR prevedeno na Srpskom znaci SV Georgije što je i slava moje porodice – rekao je za Sportsku stranu Juga Ivan Doderović.

Povezano

Dubočica u Prvoj ligi Srbije: šta očekuje upravu kluba, da li stižu pojačanja i koji su uslovi koje treba ispuniti

Odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije GFK Dubočica je iz Srpske lige Istok prekomandovana u Prvu ligu Srbije. Uprava kluba na čelu sa Dejanom Savićem i prvim operativcem Vladicom Cekićem je pred velikim izazovima. Iz sportskog ugla gledano, potrebno je sastaviti tim koji će biti sposoban da izbori mesto u gornjoj polovini tabele. Još uvek […]

LESKOVČANI PO SISTEMU TOPLO – HLADNO: Meševo drugi put ove sezone pobedilo Dubočicu

Leskovčani su igre po sistemu toplo – hladno nastavili i u Meševu gde su poraženi posle pobede u prethodnom kolu nad drugoplasiranom ekipom Budućnosti. Srpska liga Istok, 22. kolo MEŠEVO – GFK DUBOČICA 1:0 Strelac: 1:0 Ristić u 45. minutu – Meševo, gledalaca: 100, sudija: Aleksandar Vukadinović (Niš), žuti kartoni: Nikolić, Pendo, Živić (Meševo), A. […]