Leskovčanin Ivan Doderović u narednoj sezoni na golu FC Sveti Jur u Slovačkoj

Golman Ivan Doderović (33 godine), rodjeni Leskovčanin, internacionalac u Slovačkoj i Austriji, karijeru će nastaviti FC Sveti Jur koji se takmiči u 4. ligi Slovačke, grupa Bratislava.

Doderović je karijeru počeo u leskovačkoj Dubočici, a van granica Srbije nastupao je za FC 34 Paluďzka Liptovsky Mikulaš (Slovacka),FC Angern (Austrija) i FC Slovan Modra (Slovacka).

Iskusni tridesetrogodišnji golman FC Slovan Modra Slovačka Doderovic ovog leta odlazi na jednogodišnju pozajmicu u FC Sveti Jur koji se takmiči u 4 ligi Slovačke, grupa Bratislava.

– Potpisao sam ugovor o pozajmici sa klubom FC Sveti Jur iz istoimenog mesta. Klub sa tradicijom koji je igrao drugu i treću ligu Slovačke. Klub se nalazi na 5 km od Bratislave, glavnog grada Slovacke. U klubu su odlični uslovi za rad, trener Patrik Volf nekadašnji igrac Slovan Bratislava, odlično radi sa ekipom. Zahvaljujem se menadžeru Ademu Useini koji je realizovao ovaj transfer i predsedniku Kluba Polakovicu. Jedna simbolika u ovom transferu je to da ime kluba SVETI JUR prevedeno na Srpskom znaci SV Georgije što je i slava moje porodice – rekao je za Sportsku stranu Juga Ivan Doderović.

Povezano

Lebančanima bod protiv Trstenika u sedmoj utakmici u nizu bez pobede

Fudbaleri Radana nisu uspeli da osvoje sva tri boda u duelu sa Trstenikom čime su doveli sebe u tešku situaciju u borbi za očuvanje srpskoligaškog statusa. Srpska liga Istok – 28. kolo RADAN – TRSTENIK PPT 0:0 Lebane, igrano bez prisustva publike, sudija: Aleksandar Vukadinović (Niš), žuti kartoni: Mitrović (Radan), Radović, Aksentijević, Vukčević (Trstenik). RADAN: […]

Jablanička okružna liga, rezultati 14. kola u obe grupe

Danas su odigrane utakmice 14., a prvog prolećnog kola u obe grupe Jablaničke okružne lige. Jablanička okružna liga, grupa ISTOK – rezultati 14. kola: Kumarevo 65 – Budućnost (Orašje) 1:2OFK Brza – Jedinstvo (Šišava) 3:0Jedinstvo (Grdelica) – Mladost (Batulovce) 4:0Umac – Vučje 1:3Bratstvo – Progres 1:0Polet – Donja Lomnica 0:2Slobodna je ekipa Zloćudova 1. Donja […]