Jovica Gmitrović iz Niša novi šef stručnog štaba Vlasine

Fudbalski klub Vlasina danas je dobio novog šefa stručnog štaba.

Prvi trener Vlasine od danas je Jovica Gmitrović iz Niša, stručnjak koji ima UEFA A licencu od 2015. godine.

Gmitrović je rođen 1978. godine u Nišu gde je završio Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Igrao je za Jastrebac i Železničar iz Niša. Vrlo mlad, zbog povrede, sa 22.godine krenuo je putem trenerskog poziva. Trenersku karijeru je započeo sa mlađim kategorijama u Radničkom i Železničaru iz Niša, uspešno je vodio prvi tim Jastrebca iz Niša, nastavivši sa intermacionalnom karijerom u Kini od 2017. do 2020. godine. Po povratku u zemlju nastavio je sa radom u mlađim kategorijama.

Jovica Gmitrović je obavio prvi trening na Rosulji, a u svom kratkom obraćanju zahvalio je predsedniku Bojanu Vlajkoviću i Upravnom odboru na ukazanom poverenju.

– Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje, jer sam posvećen ovom poslu. Očekujem da ćemo dobro raditi jer ekipa ima neosporni kvalitet, koji garantuje odlične rezultate – naglasio je novi trener Vlasine Jovica Gmitrović.

Povezano

Srpska liga Istok, rezultati poslednjeg 30. kola i tabela

Odigrane su utakmice poslednjeg, 30. kola Srpske lige Istok. Pored Dinama, leskovačke Sloge i Rembasa, u niži rang će i Hajduk Veljko – to je epilog poslednjeg kola, ali i posledica rezultata u čitavoj sezoni. Srpska liga Istok – rezultati 30. kola: GFK Dubočica – Sloga (Leskovac) 2:1Rembas – Jedinstvo (Paraćin) 2:1GFK Jagodina – OFK […]

Pregled 22. kola Prve lige Srbije – rezultati i tabela

Ovo vikenda na programu su utakmice 22. kola Prve lige Srbije. Pregled, rezultati i strelci: TEKSTILAC – NOVI SAD 1921 1:0 (0:0)Strelac: Miroslav Marković 77′ INĐIJA TOYO TIRES – MAČVA 3:1 (1:1) MLADOST GAT – METALAC 1:0 (1:0)Strelac: Đorđe Šušnjar 2′ OFK BEOGRAD – GRAFIČAR 0:2 (0:0) OFK VRŠAC – SLOBODA 2:0 (1:0)Strelac: Miloš Milivojević […]