Jovica Gmitrović iz Niša novi šef stručnog štaba Vlasine

Fudbalski klub Vlasina danas je dobio novog šefa stručnog štaba.

Prvi trener Vlasine od danas je Jovica Gmitrović iz Niša, stručnjak koji ima UEFA A licencu od 2015. godine.

Gmitrović je rođen 1978. godine u Nišu gde je završio Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Igrao je za Jastrebac i Železničar iz Niša. Vrlo mlad, zbog povrede, sa 22.godine krenuo je putem trenerskog poziva. Trenersku karijeru je započeo sa mlađim kategorijama u Radničkom i Železničaru iz Niša, uspešno je vodio prvi tim Jastrebca iz Niša, nastavivši sa intermacionalnom karijerom u Kini od 2017. do 2020. godine. Po povratku u zemlju nastavio je sa radom u mlađim kategorijama.

Jovica Gmitrović je obavio prvi trening na Rosulji, a u svom kratkom obraćanju zahvalio je predsedniku Bojanu Vlajkoviću i Upravnom odboru na ukazanom poverenju.

– Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje, jer sam posvećen ovom poslu. Očekujem da ćemo dobro raditi jer ekipa ima neosporni kvalitet, koji garantuje odlične rezultate – naglasio je novi trener Vlasine Jovica Gmitrović.

Povezano

U leskovačkoj hali „Partizan“ počeo FFA Futsal kvalifikacioni turnir za dečake od 8 do 12 godina

U sportskoj hali „Partizan“ u Leskovcu danas je počeo FFA kvalifikacioni turnir na kome se očekuje učešće oko 250 mladih igrača rođenih između 2008. i 2013. godine. Prve tri ekipe iz svih pet uzrasnih kategroija učestvovaće na završnim turnirima na nivou Srbije. Turnir je otvorio gradski većnik Aleksandar Pejčić, koji je istakao veliki značaj ulaganja […]