KREĆE ARKUS LIGA! Rukometaši Dubočice 54 u subotu dočekuju Spartak

Rukometaši Dubočice 54 u subotu u 1. kolu nove sezone Arkus lige dočekuje Spartak iz Subotice.

I u sezonu 2021/2022. Arkus liga će biti podeljena u dve grupa, a Leskovčani su u grupi B u kojoj su i Partizan, Železničar iz Niša, Rudar, Šamot, Spartak, Proleter i Mokra Gora.

– Poželeo bih puno uspeha a pre svega zdravlja svima u klubu sa nadom da nam ova sezona bude još uspešnija od prethodne dve. Svaki početak je težak, svi očekujemo pobedu ali to i jeste dodatni pritisak na samom startu prvenstva. Na nama je da pružimo maksimum i zabeležimo pobedu – rekao je Aleksandar Marinković, direktor Rukometnog kluba Dubočica 54.

Za utakmicu će važiti epidemiološke mere, što znači da dvorana može biti popunjena sa maksimum 30% kapaciteta. Ekipu će na ovoj utakmici, zbig obaveza trenera Saše Pejčića, voditi njegov pomoćnik Siniša Mičić.

– Ekipa je pretrpela određene promene u igračkom kadrugi, došlo je 5 novih igrača ali su i druge ekipe promenile igrački kadar. Mi smo sigurno favoriti u ovoj utakmic i očekujem, uz podršku publike, prve bodove u ovoj takmičarskoj sezoni – rekao je trener Siniša Mičić.

Zbog problema sa lakšim povredama i oporavka još uvek nije izvesno sa kojim će sastavom Leskovčani u subotu na megdan Subotičanima.

– Novi igrači koji su došli odlično su se uklopili u našu ekipu. Imali smo dosta pripremnih utakmica i dobro smo odradili pripreme. Zadovoljni smo grupom i raspored i očekujemo najbolje rezultate od kako se klub vratio u Super ligu- rekao je Nikola Matović, sada već starosedelac u redovima Dubočice.

– Očekujemo novu sezonu sa nestrepljenjem. Odradili smo priprem kako treba, odigrali dosta utakmica. Jedva čekamo da počne sezone. Liga je podeljena u dve grupe, a mislim da smo mi u grupi kandidat za drugo mesto iza beogradskog Partizana. Kada se saniraju sve lakše povrede, kada sve dođe na svoje bićemo pravi ali ćemo već na startu pružiti dobru igru – poručio je Nikola Grubić koji je ovog leta pojačao redove Leskovčana.

Utakmica 1. kola Arkus lige Dubočica 54 – Spartak igra se u subotu u velikoj dvorani Sportskog centra Dubočica sa početkom u 18 časova. Ulaz u dvoranu je slobodan.

Povezano