LESKOVČANI SIGURNI: Dubočica – Rembas 2:0

Fudbaleri Dubočice završili su prvi treću šampionata pobedom nad ekipom Rembasa iz Resavice.

Srpska liga Istok – 10. kolo

GFK DUBOČICA – REMBAS 2:0

Strelci: 1:0 N. Mladenović u 67., 2:0 Savić u 71. minutu – Mrštane, Sportsko centar Orion, gledalaca: 100, sudija: Đorđe Anđelković (Kruševac), žuti kartoni: Stanković, D. Mladenović, Mitrović (Dubočica), Marunić, Milutinović, Lapčević (Rembas).

DUBOČICA: M. Mladenović, Stanković (Jelić), Čmajčanin, Savić, Gorčić, D. Mladenović, Stamenković (Milosavljević), N. Mladenović (Smiljković), Paunović (Mitrović), A. Jovanović, Stojković.

REMBAS: Marunić, Vučić (Stanković), Milutinović, Obradović (Milošević), Đorđević, J. Jovanović, Jevtić (Marković), Vujčić (N. Jovanović), Deljanin, B. Jovanović, Lapčević.

Prvu trećinu prvenstva na srpskoligaškom „Istoku“ Dubočica je završila sa skorom od 4 pobede, 4 remija i 2 poraza.

Duel sa Rembasom navijači su očekivali sa zebnjom jer su prethodna iskustva pokazala da su Leskovčani najbolje igrali prituv bivših prvoligaša iz Vranja, Kruševca, Pirota i Jagodine, dok su kiksevi koji su ih odvojili od samog vrha tabele bili u duelima sa klubovima iz geografski (po broju stanovnika) manjih mesta.

Dugo su domaćini lomili otpor borbenog i dobro organizovanog sastava iz Resavice, da bi sve dileme bile rezrešene u samo 4 minuta. Najpre je Nikola Mladenović u 67. minutu doneo prednost, koju je 4 minuta kasnije kapiten Dušan Savić duplirao i pokstavio konačan rezultat ovog meča.

U sledećem, 11. kolu Dubočica gostuje u Knjaževcu ekipi Timočanina, dok Rembas na svom terenu dočekuje Dinamo iz Vranja.

Povezano

Rukometaši Dubočice optimisti pred duel u subotu sa Crvenkom

Rukometaši Dubočice 54 u subotu u Leskovcu dočekuju ekipu Crvenke u utakmici 7. kola „A“ grupe Arkus lige. Leskovčani u ovaj meč ulaze kao favorit, sa treće pozicije na tabeli, dok je Crvenka na poslednjem mestu i nema nijednu pobedu u dosadašjm delu prvenstva. -Za nas je ovo vrlo bitna utakmica, koja dolazi posle neugodnog […]