Mladi Leskovčanin Marko Đorđević, fudbaler Dinama, na meti klubova iz zemlje i inostranstva

Mladi i talentovani Leskovčanin Marko Đorđević proteklih godina je ušao u beležnice menadžera koji su zaduženi za praćenje fudbalskih talenata u Srbiji.

Ponikao u leskovačkoj Dubočici, igrama u Kadetskoj ligi Srbije skrenuo je pažnju beogradskih klubova. Bivši kapiten kadeta i omladinaca OFK Beograda, rođen 2001. godine u Leskovcu, pokazao se na glavnoj sceni. Visok i snažan u duelima sa dobrom tehnikom je štoper prema parametrima za strane klubove, a kvalitetne partije koje je pružao na poziciji zadnjeg veznog preporučile su ga kao igrača koji može puno da pruži na više pozicija u timu, što je u modernom fudbalku dodatna preporuka za veliku scenu.

Našao se mladi štoper prvo u fokusu Austrijanaca, a kako je nedavno pisao portal „MaxBet sport“ posle snimanja u Kupu Srbije u meču sa Zemunom podvučen je u tefteru švajcarskog Ciriha.

Skauti iz Švajcarske su procenili da Đorđević ima kvalitete da u bliskoj budućnosti napravi veliki korak u karijeri. Ponovo će do kraja prvog dela sezone posetiti Srbiju, a na Marku Đorđeviću je da nastavi da dominira u dresu ekipe iz Vranja.

https://www.maxbetsport.rs/visok-snazan-i-tehnicki-potkovan-fudbaler-dinama-na-meti-svajcaraca-312074/

Povezano

Jablanička okružna liga – rezultati 5. kola u obe grupe i tabele

Odigrane su utakmice 5. kolo Jablaničke okružne lige u obe grupe. Jablanička okružna liga, grupa Istok – rezultati 5. kola: Mladost (Batulovce) – Budućnost (Orašje) 3:1Vučje – Zloćudovo 0:1Progres – Kumarevo 7:0Donja Lomnica – OFK Brza 10:1Polet – Jedinstvo (Grdelica) 0:2Bratstvo – Umac 1:0Slobodna je bila ekipa Jedinstva iz Šišave. Tabela Jablaničke okružne lige, grupa […]