Odlični rezultati Plivačkog kluba Leskovac na takmičenju Srbija Open

Plivači Leskovca ostvarili su odlične rezultate na Srbija Open takmičenju u plivanju.

Članovi Plivačkog kluba Leskovac nastupili su u konkurenciji 39 klubova i 370 takmičara iz 6 zemalja – Srbije, BIH, Hrvatske, Slovenije, Severne Makedonije i Turske.

Pavle Joić je u kategoriji mladjih juniora (2006, i 2007. godište) osvojio zlatnu medalju na 400m mešovito i ispunio kriterijume za nastup za reprezentaciju, na takmičenju koje će se održati 26. i 27. marta u Mariboru u Sloveniji. 

Iva Petković (rođena 2006. godine) je u kategoriji starijih juniorki (2005. i 2006. godište) osvojila bronzanu medalju na 200m prsno. 

Drugog dana takmičenja, Pavle Joić je uspeo da osvoji još jednu zlatnu  medalju i to na 800 metara.

Na ovom takmičenju nastupili su i Jelena ćirić (2006.) i Petar Mitić (2007. godište).

Povezano

IN MEMORIAM: Miomir Petrović, generalni sekretar ORS Leskovac i RK Dubočica 54

Brinući o organizaciji utakmice RK Dubočica 54, generalni sekretar kluba i ORS Leskovac, Miomir Petrović doživeo je neverovatnu sudbinu: posle nesrećnog pada u prostorijama SC Dubočica zadobio je prošle subote, u večernjim sastima, teške telesne povrede posle kojih su bile uzaludne intervencijei napori lekara u Urgentnom centru leskovačke bolnice, a nešto kasnije i na odgovarajućem […]

SIM u Dimitrovgradu i Pirotu: Devojčice i dečaci uživali na „ekološkom poligonu“

Važan deo i desete sezone Dunav osiguranje Sportskih igara mladih biće ekološka radionica „Zero Waste – Budi deo igre – čuvajmo našu planetu“. Zanimljive činjenice o održivom razvoju i značaju svakog pojedinca u očuvanju životne sredine, biće glavne teme radionica, a učenici starijih razreda oprobaće se i na ekološkom poligonu. Deca Dimitrovgrada i Pirota su […]