Leskovčani do pobede sa igračem manje: Dubočica – Timočanin 2:1

I treću utakmicu u nizu u fudbaleri Dubočice dpbili su kao domaćini rezultatom 2:1 i ponovo zauzeli poziciju u boljoj polovini tabele.

Srpska liga Istok – 26. kolo

GFK DUBOČICA – TIMOČANIN 2:1

Strelci: 1:0 Nikola Mladenović u 26., 1:1 Miloš Stojanović u 57., 2:1 Martinović u 80. minutu – Mrštane, Sportski centar Orion, sudija: Dušan Miladinović (Niš), žuti kartoni: Ljubenović, Savić, Miljković, Jovančić (Dubočica), Đorđević (Timočanin), crveni karton: Strahinja Jovančić (Dubočica) u 68. minutu.

DUBOČICA: Cvetanović, Mladen Mladenović, Martinović (L. Mitrović), Ljubenović (M. Mitrović), Savić, Gorčić, D. Mladenović, Miljković, N. Mladenović (Jović), Jovančić, A. Jovanović.

TIMOČANIN: Nakić, Zdravković, I. Stojanović, Videnović, Stojadinović (Mladenović), Petrović (Đorđević), Baltić, Milošević (Srećko Ranđelović), Jovanović, M. Stojanović (Stefan Ranđelović), Slavković.

Posle Budućnosti iz Popovca i Jagodine, Leskovčani su rezultatom 2:1 pobedili i petoplasirani Timočanin i učvrstili poziciju u gornjoj polovini tabele.

Leskovčani su poveli golom Nikole Mladenovića u 26. minutu, ali je Miloš Stojanović u 57. minutu doneo rezultatsko poravnanje.

Poslednjih skoro pola sata ovog dinamičnog dela Dubočica je morala da odigra sa igračem manje na terenu posle isključenja Jovančića u 68. minutu. Domaćin nije posustao, želeo je i dobio pobedu za šta se pobrinuo Martinović golom u 80. minutu.

U sledećem, 27. kolu Dubočica gostuje u Paraćinu gde će odmeriti snage sa ekipom Jedinstva, dok je ekipa Timočanina slobodna.

Povezano

Srpska liga Istok – rezultati poslednjeg, 30. kola i završna tabela

Odigrane su utakmice poslednjeg, 30. kola Srpske lige Istok i stavljena tačka na još jednu sezonu u trećem rangu takmičenja u zemlji. Kruševački Trayal je napravio podvig za istoriju: Kruševljani su u 30 odigranih kola zabeležili svih 30 pobeda i tako postavili novi rekord, ali i potvrdili dominaciju u sezoni 2023/2024. Iz lige ispadaju Žitorađa, […]