Škola rukometa Dubočice i Meteora učestvovala na turniru IGRAJMO SE RUKOMETA u Svilajncu (FOTO PRIČA)

Škola rukometa klubova Dubočica 54 i Meteor učestvovala je na turniru u MINI RUKOMETU u Svilajncu u organizaciji Rukometnog saveza centralne Srbije.

– Izvanredna ideja, izvanredna organizacija sa mnogo klubova i mnogo dece u kategoriji devojčica i dečaka rodjeni 2010 i mlađi. Igrao se jako interesantan rukomet gde su naši članovi kluba ostvarili izvanredne rezultate sve tri ekipe su nizale pobede ali i na terenu se ponašali sportski. Ako se nastavi sa radom sa ovom decom rukomet kao sport ima budućnost u našem gradu , gradu Rukometa….
Ovakve manifestacije treba nastaviti, da postane tradicija jer je to nešto najlepše za decu i njihov dalji rukometni razvoj – rekao je Dragan Mitrović Monja, rukovodilac škole rukometa rukometnih klubova Dubočica 54 i Meteor.

Povezano

Tradicionalni plivački miting „Leskovački pobednik“ okupio 306 takmičara iz Srbije i Makedonije

U organizaciji Plivačkog kluba Leskovac danas je u Leskovcu održan tradicionalni, 11. po redu plivački miting „Leskovački pobednik“. Plivački klub “Leskovac“ ugostio je danas 306 takmičara iz cele Srbije i Makedonije. Iz Srbije je učešće uzelo 17 klubova, a iz Makedonije 4 kluba. Plivački klub “Leskovac“ je podelio skoro 400 medalja za najuspešnije takmičare koji […]