Škola rukometa Dubočice i Meteora učestvovala na turniru IGRAJMO SE RUKOMETA u Svilajncu (FOTO PRIČA)

Škola rukometa klubova Dubočica 54 i Meteor učestvovala je na turniru u MINI RUKOMETU u Svilajncu u organizaciji Rukometnog saveza centralne Srbije.

– Izvanredna ideja, izvanredna organizacija sa mnogo klubova i mnogo dece u kategoriji devojčica i dečaka rodjeni 2010 i mlađi. Igrao se jako interesantan rukomet gde su naši članovi kluba ostvarili izvanredne rezultate sve tri ekipe su nizale pobede ali i na terenu se ponašali sportski. Ako se nastavi sa radom sa ovom decom rukomet kao sport ima budućnost u našem gradu , gradu Rukometa….
Ovakve manifestacije treba nastaviti, da postane tradicija jer je to nešto najlepše za decu i njihov dalji rukometni razvoj – rekao je Dragan Mitrović Monja, rukovodilac škole rukometa rukometnih klubova Dubočica 54 i Meteor.

Povezano

DEBAKL DUBOČICE U LOZNICI: Vanredno 23. kolo Prve lige Srbije, rezultati i tabela

Odigrane su utakmice vanrednog, 23. kola Prve lige Srbije. Fudbaleri Dubočice doživeli su pravu rezultatsku katastrofu na gostovanju u Loznici u duelu sa istoimenim domaćim timom rezultatom 7:0. Rezultati 23. kola Prve lige Srbije OFK ŽARKOVO – GRAFIČAR 2:1 (2:0)Strelci: Nenad Jovanović 13′, Marko Vidović (pen.) 29′ – Borisav Burmaz 57′ RADNIČKI 1923 – IMT […]