Novi Amerikanac u Leskovcu: Duane Morgan pojačanje Zdravlja na krilnoj poziciji

Košarkaški klub Zdravlje privodi kraju kompletiranje tima za novu sezonu u Košarkaškoj ligi Srbije.

Posle završenog posla i dogovorenog nastavka saradnje sa igračima iz Leskovca koji će i u novom prvenstvu činiti većinu rostera vodećeg leskovačkog kluba, u Zdravlju su se okrenuli rešenjima koja su donela puno toga dobrog u povratničkoj sezoni u KLS.

Noah Blackwel neće biti jedini Amerikanac u dresu Zdravlja u novom prvenstvu.

Redove Zdravlja pojačao je Duane Morgan, koji igra na poziciji krila. Visok je 198 cm i u tim leskovačkog KLS ligaša dočazi iz franuskog Avignon Pontet.

U prošloj sezoni Duane Morgan je u beležio u proseku 16,2 poena poena po utakmici uz 6,1 skokom po utakmici. Sjajnu statistiku dopunio je sa 1,8 asistencija i 2,1 ukradenom loptom po utakmici.

Duane Morgan je rođen 1993. godine, a u Evropi (Španija i Francuska) je već odigrao 4 sezone pa se očekuje da od samog starta bude jedan od nosilaca igre Zdravlja u novoj KLS sezoni.

Povezano

Zona Jug – rezultati 21. kola i tabela

Odigrane su 2 utakmice 21. kola Zone Jug, dok duel Jedinstva iz Bošnjaca i Žitorađe nije odigran zbog istupanja Bošnjačana iz takmičenja zbog finansijskih problema. Svi rezultati Jedinstva su obrisani, a njihovi rivali su slobodni do kraja sezone. Zona Jug – rezultati 21. kola OFK Kosanica – Sloga (Leskovac) 0:0Pusta Reka – Gracko 3:0Jedinstvo (Bošnjace) […]