U Leskovcu 29. i 30. avgusta turnir u basketu „3×3“

U prostorijama Mesne zajednice Moša Pijade u Leskovcu danas je održana konferencija za medije povodom održavanja turnira u basketu „3×3“.

Organizatori turnira su Grad Leskovac, Kancelarija za mlade Grada Leskovca, Udruženje Hisarski šampioni i Mesna zajednica Moša Pijade. Turnir će prema najavama podržati kao sponzori i brojni privrednici sa teritorije Mesne zajednice Moša Pijade.

– Mesna zajednica Moša Šijade godinama unazad organizuje ovakve i slične aktivnosti. Pre svega zahvalnost Gradu koji je uredio teren u dvorištu škole Kosta Stamenković, prošle godine je i osvetljen i kompletno rekonstruisan. Tu smo da podržimo sve ovakve aktivnosti i očekujemo podršku privrednika sa teritorije naše mesne zajednice – rekao je na konferenciji za medije Predrag Momčilović, predsednik Mesne zajednice Moša Pijade.

Predstavnik Kancelarije za mlade Aleksandar Stojanović takođe je pozvao sve zainteresovane da učestvuju i najavio zajedničku podršku košarkaškoj reprezentaciji Srbije.

– Turnir će se održati 29. i 30. avgusta. Prijava ekipa je besplatna, a nagradni fond turnira je 100.000 dinara odnosno 50.000 za prvo, 30.000 za drugo i 20.000 dinara za treće mesto. Prijava ekipa traje do 28. avgusta. Prijave se mogu obaviti u Kancelariji za mlade ili preko sajta Kancelarije za mlade. U okviru najave turnira i Evropskog prvenstva organizovaćemo i zajedničko gledanje utakmice Srbija – Grčka u dvorištu škole na velikom projektoru – poručio je Aleksandar Stojanović, koordinator Kancelarije za mlade Grada Leskovca.

– Ovih dana je sve u znaku košarke. Turnir je „3×3“ i pozivam sve zainteresovane da prijave, a broj učesnika nije ograničen i nadam se da će biti završen za 2 dana – kazao je Stefan Kitanović, član Gradskog veća Leskovca.

Turnir će biti odigran na terenu u dvorištu Osnovne škole Kosta Stamenković u Leskovcu.

Povezano

Žreb za Prvu ligu Srbije: Dubočica kreće iz Beograda

Danas je u Beogradu održana sednica Izvršnog odbora i Skupštine Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije. Na osnovu presude CAS i izrečenih kazni FK Kolubara, kao i pisanih informacija dobijenih od Fudbalskog saveza Srbije koje se odnose na oduzimanje licence za takmičenje FK Kolubara i Odluke o suspenziji i pokretanju postupka pred Disciplinskom i […]

Rukometaši Dubočice pobedili Rudar u 2. kolu Plej ofa Arkus lige

Rukometaši Dubočice 54 ppbedili su večeras u Leskovcu ekipu Rudara iz Kostolca rezultatom 36:33 (17:15) u utakmici 2. kola Plej ofa Arkus lige. Leskovčani su teže nego što se očekivalo stigli do prvih bodova u doigravanju. Rudar se prer+dstavio kao čvrsta ekipa, iako su gosti samo jednom i to na samom početku meča bili u […]