U Vinarcu se igralo samo jedno poluvreme – Prekid u 49. minutu

Pravi blam za fudbal u Jugoistočnoj Srbiji, ali propisi su tu da bi se poštovali. U Vinarcu se zbog problema gostiju iz Kuršumlije sa igračkom kadrom, igralo samo jedno poluvreme.

Zona Jug, 10. kolo

MLADOST 1959 – OF KOSANICA 5:0, prekid u 49. minutu

Igralište u Vinarcu, gledalaca: 150, sudija Mihajlo Mihajlović(Vranje), strelci  Kostić u 10.om, N. Blagojević u 19. I 43.em minutu, Nikolić u 36.om, Anđelković u 38.om (iz jedanaesterca) .

MLADOST 1959: Kocić, Anđelković, Anastasović, Đokić, Blagojević, Nisić, Zdravković, Kostić , Mitić, Nikolić i Stojanović.

OFK KOSANICA: Đinđić, Mijajlović, Vukoičić, Lukić, Kocić, Milivojević, Radovanović , Petrović , Lapčević i Simić.

Domaćin je prema rečima predsednika Dejana Cakića sve učinio da na pravi dočekao goste iz renomiranog kluba, ali kada je na protokolu upisano samo deset imena, bilo je jasno kako se OFK Kosanici ne piše dobro.

I to se potvrdilo već u desetom minutu, posle pogotka veterana Nenada Kostića. Od uzbuđenja treba izdvojiti dosuđena dva kaznena udarca, domaćin je svoj realizovao dok je udarac Lukića golman domaćina odbranio.

Dva pogotka Blagojevića, po jedan Nikolića i Anđelkovića (iz jedanaesterca), označili su početak nevesele slike i priče sa fudbalskih terena u Srbiji. Do odmora je jedan od deset igrača gostiju prijavio povredu,u poluvremenu je još jedan ostao u svlačionici zbog njemu znanih razloga, u 48.om minutu još jedna očekivana prijava povrede igrača gostiju koji shodno PFI sa sedam fudbalea ne mogu da nastave utakmicu.

Dosta posla za takmičarske organa, za nadležne u Kuršumliji, ali i za novo rukovodstvo FS RIS koje bi energično moralo da upozori klubove, učesnike zonskog stepena takmičenja kako se neće tolerisati kršenje propisa i narušavanje regularnosti takmičenja.,

U skladu sa atuelnim propisima, prekinuta utakmica u leskovačkom predgrađu Vinarcu biće registrovana postignutim rezultatom, srećom kartona na utakici nije bilo.

Povezano

OSMI UZASTOPI PORAZ: Moravac Orion – Trstenik PPT 2:5

Prava goleada u SC Orion i novi, 8. u nizu poraz Moravca koji se posle 12. kola nalazi na poslednjem mestu na tabeli. Srpska liga Istok – 12. kolo MORAVAC ORION – TRSTENIK PPT 2:5 SC Orion, bez prisustva publike, sudija Nemanja Mitrović (Prokuplje), strelci: N.Stefanović u 81.om(iz jedanaesterca), i N.Đorđević u 84.om za Moravac […]

Prva liga Srbije – rezultati 3. kola

Završene su 3 utakmice 3. kola Prve lige Srbije, večeras i do ponedeljka na programu su ostali mečevi. Prva liga Srbije – 3. kolo OFK Žarkovo – GFK Dubočica 1:0Kabel – Radnički (Sremska Mitrovica) 1:0Zemun – GFK Jagodina 0:1 Borac 1926 – Železničar večeras u 19:30 Nedelja: IMT – DinamoRadnički (Pirot) – RFK GrafičarLoznica – […]