U Vinarcu se igralo samo jedno poluvreme – Prekid u 49. minutu

Pravi blam za fudbal u Jugoistočnoj Srbiji, ali propisi su tu da bi se poštovali. U Vinarcu se zbog problema gostiju iz Kuršumlije sa igračkom kadrom, igralo samo jedno poluvreme.

Zona Jug, 10. kolo

MLADOST 1959 – OF KOSANICA 5:0, prekid u 49. minutu

Igralište u Vinarcu, gledalaca: 150, sudija Mihajlo Mihajlović(Vranje), strelci  Kostić u 10.om, N. Blagojević u 19. I 43.em minutu, Nikolić u 36.om, Anđelković u 38.om (iz jedanaesterca) .

MLADOST 1959: Kocić, Anđelković, Anastasović, Đokić, Blagojević, Nisić, Zdravković, Kostić , Mitić, Nikolić i Stojanović.

OFK KOSANICA: Đinđić, Mijajlović, Vukoičić, Lukić, Kocić, Milivojević, Radovanović , Petrović , Lapčević i Simić.

Domaćin je prema rečima predsednika Dejana Cakića sve učinio da na pravi dočekao goste iz renomiranog kluba, ali kada je na protokolu upisano samo deset imena, bilo je jasno kako se OFK Kosanici ne piše dobro.

I to se potvrdilo već u desetom minutu, posle pogotka veterana Nenada Kostića. Od uzbuđenja treba izdvojiti dosuđena dva kaznena udarca, domaćin je svoj realizovao dok je udarac Lukića golman domaćina odbranio.

Dva pogotka Blagojevića, po jedan Nikolića i Anđelkovića (iz jedanaesterca), označili su početak nevesele slike i priče sa fudbalskih terena u Srbiji. Do odmora je jedan od deset igrača gostiju prijavio povredu,u poluvremenu je još jedan ostao u svlačionici zbog njemu znanih razloga, u 48.om minutu još jedna očekivana prijava povrede igrača gostiju koji shodno PFI sa sedam fudbalea ne mogu da nastave utakmicu.

Dosta posla za takmičarske organa, za nadležne u Kuršumliji, ali i za novo rukovodstvo FS RIS koje bi energično moralo da upozori klubove, učesnike zonskog stepena takmičenja kako se neće tolerisati kršenje propisa i narušavanje regularnosti takmičenja.,

U skladu sa atuelnim propisima, prekinuta utakmica u leskovačkom predgrađu Vinarcu biće registrovana postignutim rezultatom, srećom kartona na utakici nije bilo.

Povezano

Košarkaši Zdravlja poraženi u duelu sa ekipom Tamiša u Pančevu

Košarkaši Zdravlja poraženi su večeras na gostovanju u Pančevu u duelu sa ekipom Tamišta rezultatom 83:74 (20:14, 11:20, 23:22, 29:18). Pančevci su se tako revanširali Leskovčanima za poraz u prvom delu sezone u utakmici 21. kola koja je trebalo da bude odigrana 31. januara ali je odložena zbog problema košarkaša Tamiša sa Korona virusom. Izjednačena […]