Predsednik Srbije obišao gradilište Gradskog stadiona u Leskovcu, najavio prve utakmice za april i gostovanje reprezentacije Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji novog Gradskog stadiona u Leskovcu.

Na novom stadionu, uz domaćina gradočelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića i predstavnike lokalne samouprave, predsednik Srbije dočekali su neki od legendarnih fudbalera Dubočice ali i kompletan pogon leskovačkoh srpskoligaša.

Fudbaleri Dubočice uručili su predsedniku poklon – uramljen dres Dubočice sa brojem 10 na leđina i ispisanim imenom A. Vučić.

Vučić se u razgovoru sa fudbalerima Dubočice interesovao kako se odvija takmičenja i za koje vreme mogu da stignu i do Super lige Srbije, odnosno navjišeg ranga takmičenja u zemlji.

Predsednik Vučić nije krio zadovoljstvo tokom radova ali i izgledom stadiona. U razgovoru sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanović i direktorom Kancelarije za javna ulaganja Markom Blagojević izneo predlog da svi novi stadionu budu deo jednog, republičkog javnog preduzeća Stadioni Srbije kako bi se obezbedilo njihovo adekvatno održavanje nakon završetka izgradnje novih stadiona u Leskovcu, Zaječaru i Loznici.

Predsednik Srbije je najavio da će radovi na izgradnji Gradskog stadiona biti završeni do kraja marta i da će prve utakmice fudbaleri Dubočice moći da igraju već u aprilu. Vučić je najavio i dolazak i utakmice reprezentacije Srbije, o čemu je, kako je naglasio, već razgovarao sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. Vučić je istakao da veruje da nigde ne bi bila tako dobra atmosfera kao u Leskovcu. Predsednik je fudbalerima Dubočice poželeo puno uspeha, da uđu u Prvu ligu Srbije i izrazio uverenje i da će čitav ovaj deo grada uz stadion da oživi.

Vučić je i na svom profilu na Instagramu objavio svoje utiske o novom Gradskom stadionu.

Vučić je i na svom profilu na Instagramu objavio svoje utiske o novom Gradskom stadionu.

Povezano

Plivači Leskovca osvojili 35 medalja na Šarengradskom kupu u Kruševcu

Članovi Plivačkog kluba Leskovac ostvarili su odlične rezultate na „Šarengradskom kupu“ koji je održan danas u Kruševcu. Na ovom međunarodnom plivačkom mitingu nastupila su 322 takmičara iz Srbije, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a PK Leskovac osvojio je ekipno 2. mesto iza domaćina takmičenja. Plivači Leskovca osvojili su 35 medalja, a nastupilo […]

Prva liga Srbije – rezultati 21. kola i tabela

Utakmicama 21. kola nastavljena je sezona u Prvoj ligi Srbije. Prva liga Srbije, rezultati 21. kola TRAYAL – DINAMO 0:0 BORAC 1926 – DUBOČICA 1:0 (1:0) LOZNICA – JAGODINA 4:2 (1:2) OFK ŽARKOVO – SLOGA 2:0 (1:0) RADNIČKI 1923 – RADNIČKI SM -2:0 (1:0) ZEMUN – ŽELEZNIČAR 0:2 (0:1) KOLUBARA – BUDUĆNOST (subota 13. mart, 17:00 časova) […]