FS Jablaničkog okruga donirao lopte klubovima sa teritorije opštine Vlasotince

Donaciju u fudbalskim loptama, započetu u GFS Leskovac, nastavljanu potom u OFS Lebane, rukovodstvo FS Jablaničkog okruga završilo je danas u OFS Vlasotince.

Čak jedanaest klubova, iz ovog saveza, dobilo je po tri fudbalske lopte koje im je uručio predsednik FSJO Marko Mihajlović.

U prisustvu predsednika Organizacije sudija FSJO Aleksandra Milenkovića i najboljeg fudbalskog sudije sa ovih prostora Milana Mitića, razgovaralo se i o problemima uočenim u takmičenju klubova JOL i MFL, iz opštine Vlasotince. Korisne ocene, savete i preporuke, predstavnicima klubova preneli su predsednik FSJO Marko Mihajlović i potpredsednik FSJO Igor Kocić.

Povezano

LESKOVČANI PO SISTEMU TOPLO – HLADNO: Meševo drugi put ove sezone pobedilo Dubočicu

Leskovčani su igre po sistemu toplo – hladno nastavili i u Meševu gde su poraženi posle pobede u prethodnom kolu nad drugoplasiranom ekipom Budućnosti. Srpska liga Istok, 22. kolo MEŠEVO – GFK DUBOČICA 1:0 Strelac: 1:0 Ristić u 45. minutu – Meševo, gledalaca: 100, sudija: Aleksandar Vukadinović (Niš), žuti kartoni: Nikolić, Pendo, Živić (Meševo), A. […]

Član Plivačkog kluba Leskovac Bogdan Mitić najbolji pionir u Srbiji na državnom prvenstvu

Članovi Plivačkog kluba Leskovac osvojili su ekipno 4. mesto u Srbiji na državnom prvenstvu u plivanju. Član Plivačkog kluba Leskovac Bogdan Mitić (rođen 2010. godine) osvojio je najviše FINA bodova u kategoriji pionira i proglašen je za najboljeg pionira u Srbiji. Bogdan je osvojio 4 medalje  Ovo je već drugi put da je Bogdan proglašen […]