Komšijski derbi na Rosulji rešen za 15 minuta (foto priča)

Fudbaleri Dubočice opravdali su ulogu favorita i sa gostovanja u Vlasotincu doneli sva tri boda.

Srpska liga Istok – 14. kolo

VLASINA – GFK DUBOČICA 1:3

Strelci: 0:1 Savić u 18., 0:2 Savić u 26. iz jedanaesterca, 0:3 Savić u 33. iz jedanaesterca, 1:3 Vuk Đokić u 48. minutu – Stadion Rosulja, gledalaca: 600, sudija: Dušan Miladinović (Niš), žuti kartoni: iNedeljović, Pekić, Kačar, Đokić,(Vlasina), Ljubenović,  Petrović i Jovančić (GFK Dubočica), crveni karton: Nikola Marinković (Vlasina) u 75.minutu.

VLASINA: S. Marković, Nedeljković, Pekić, Marinković, Kačar, Đokić (I. Stojanović), Jemović (Cvetanović), Vlajković (Mitić), L. Marković. Milosavljević, Nikolić (M. Mitrović).

GFK DUBOČICA: Stanković, P. Đorđević, Ljubenović (M. Mladenović), D. Savić (M. Đorđević), Tolić, D. Mladenović. Petrović (Anđelić), I. Milić (Mitrović), Jovančić, Paunović (Vukomanović), Momčilović.

Igrač utakmice: Dušan Savić

Vlasotinčani su žarko želeli, ali tokom komšijskog derbija nisu ni jednom nagovestili kako mogu da iznenade superiorne Leskovčane,koji su za samo 33 minuta dobre i efikasne igre ostvarili nedostižnu prednost.

Tri pogotka kapitena i golgetera Lige Dušana Savića, prvi iz igre,ostala dva iz pravilno dosuđenih jedanaesteraca, srušili su svaku nadu domaćina da mogu da stignu bar do jednog boda. Sve što su mogli, Vlasotinčani su postigli u 48.om minutu kada je mladi Vuk Đokić, pobegao čuvarima iz matinčog kluba, a onda kroz noge čuvara mreže gostiju, postigao počasni pogodak.

Sigurna igra i zaslužena pobeda Leskovčana, ostavljaju GFK Dubočica u trci za prvo mesto na srpskoligaškom Istoku. Sa ekipom i igrom kakvu su danas pokazali pred brojnim auditorijumom, Vlasotinčani nemaju pravo na realni optimizam u bolji plasman. Suđenje,u komšijskom derbijju, vrlo dobro i bez uticaja na rezultat.

Povezano

SLAVLJE DOMAĆINA: Jedinstvo (Gornje Stopanje) – Čekmin 4:2

Duel ekipa sa teritorije Grada Leskovca doneo je reviju golova i slavlje domaćina koji želi mesto u boljoj polovini tabele. Zona Jug – 7. kolo JEDINSTVO (GORNJE STOPANJE) – ČEKMIN 4:2 (1:1) Strelci: 0:1 N. Krstić u 2., 1:1 St. Stefanović u 36., 2:1 St. Stefanović u 54., 3:1 St. Stefanović u 69., 4:1 Novković […]

Lena Stojiljković iz leskovačkog GK Kolut osvojila 1. mesto na državnom prvenstvu u sportskoj gimnastici

U Kostolcu je održano Državno prvenstvo ženske sportske gimnastike u C programu. Gimnastički klub Kolut je izveo tri takmičarke koje su se takmičile pojedinačno i to: Ena Perić u konkurenciji od I – IV razreda kojoj je medalja izmakla zbog peha na gredi, i Lena Stojiljković i Iva Stefanović u konkurenciji VII – VIII razreda. […]