Sedmogodišnja Mila osvojila dva, Maša i Lena po jedno zlato – Lazar, Maša i Lena doneli i po jedno srebro sa Svetskog prvenstva u karateu

Četvoro mladih Leskovčana pronelo je slavu svog grada i na najveću svetsku karate scenu.

Na Svetskom prvenstvu u tradicionalnom karateu za seniore, juniore i kadete i I Svetskom kupu za decu (u drugim sportovima su to kategorije pionira i petlića), koje je održano u Skoplju članovi Karate kluba UNSU iz Leskovca ostvarili su sjajne rezultate.

Sedmogodišnja Mila Nikolić osvojila je dve zlatne medačje u disciplinama Kate i Kihon, dok su nešto starije Maša Kostić i Lena Zlatanović osvojile po jednu zlatnu medalju.

Sjajni mladi Leskočanin Lazar Arsić osvojio je srebrnu medalju, a po jedno srebro su svojoj kolekciji medalja dodale i Maša Kostić i Lana Zlatanović.

Redakcija Sportske strane Juga čestita našima malim šampionima osvajanje medalja i titula na Svetskom šampionatu u tradicionalnom karateu!

Povezano

PLANTAŽA NA -2: Zona Jug, rezultati 8. kola i tabela

Odigrane su utakmice 8. kola Zone Jug Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije. Fudbaleri Plantaže su pobedom u Velikom Trnovcu smanjili prednost Žitorađe na samo 2 boda. Sloga je u Leskovcu bila bolja od Alakinca i smanjila prednost lidera na tabeli na 5 bodova. Radan u Lebanu nije uspeo da osvoji sva tri boda u duelu […]