Dubočica u subotu u derbiju kola dočekuje Budućnost iz Popovca

Konferencija za medije Gradskog fudbalskog kluba Dubočica počela je minutom ćutanja i izjavom saučešća koju je porodicama stradalih u ime kluba uputio šef stručnog štaba leskovačkog srpskoligaša Dejan Čelar.

Kako je istaknuto, život mora da ide dalje, čak i kada su misli svih usmerene ka stravičnim zločinima koji su se dogodili u Srbiji

– Mi idemo u derbi u subotu u Mrštanu, protiv ekipe Popovca koja je s razlogom u vrhu tabele. Ekipa koja je takmičarska, organizovana i jako kvalitetna za ovaj rang takmičenja i trenerom koji je dugo sa njim. To je klub koji je praktično privatni, u koji je dosta uloženo proteklih godina. Sigurno je da je reč o jednom od najtežih protivnika u ovoj sezoni. Nama osatje još 6 kola do kraja. Na prvom smo mestu, imamo 2 boda u odnosu na našeg rivalča iz Pirota. Čeka nas teška utakmica, pripremamo se celu nedelju i verujemo da uz jedan kvalitetan pristup možemo da dođemo do bodova – rekao je na konferenciji za medije trener Dubočice Dejan Čelar.

U tim se vraćaju šestorica igrača koji su zbog kartona, povreda i bolesti morali da propuste gostovanje u Zaječaru.

– Očekuje nas teška utakmica sa ozbiljnom ekipom iz Popovca koju respektujemo, ali se ne bojimo. Naša očekivanaj su da idemo na sva tri boda. Dobro smo trenirali i fokusirani smo na ono što nas očekuje sutra. Uz Božiju pomoć i kvalitet koji je nesporam uz podršku naših navijača možemo do pobede – naglasio je Marko Đorđević.

Derbi 25. kola Srpske lige Istok Dubočica – Budućnost igra se u subotu u SC Orion u Mrštanu, a početak je zakazan za 16:30.

Povezano

Jablanička okružna liga – rezultati 19. kola i tabela

Odigrane su utakmice 19. kola Jablaničke okružne lige. Rezultati: Milanovo – Budućnost (Orašje) 0:4Čekmin – Jedinstvo (Grdelica) 2:2BSK – Bobište 1:3Progres – Mladost (Batulovce) 4:2Sloga (Lipovica) – Železničar 2:3Polet – Moravac (Pečenjevce) 4:3Gradac – Lemind 3:6Donja Lomnica – Vučje 4:0Zloćudovo – OFK Morava 4:2 Tabela Jablaničke okružne lige posle 19. kola: 1 Donja Lomnica 19 […]