Evo kada Dubočica igra svoju prvu utakmicu na novom Gradskom stadionu u Leskovcu

Kako saznaje Sportska strana Juga, prva zvanična fudbalska utakmica na novom Gradskom stadionu u Leskovcu trebalo bi da bude odigrana sledećeg vikenda, 19. avgusta.

Tog dana na programu su utakmice 3. kola Prve lige Srbije, a Dubočica bi na svom stadionu trebala da ugosti ekipu Novog Sada.

Gradski stadion Dubočica u Leskovcu prošao je inspekciju UEFA i FSS i spreman je za odigravanje utakmica najvišeg nivoa.

Povezano

Prva liga Srbije, rezultati 23. kola i tabela: Dubočica na 4. mestu

Danas je odigrana većina utakmica 23. kola MozzartBet Prve lige Srbije. GRAFIČAR – TEKSTILAC 2:2 (2:0)Strelci: Mihajlo Spasojević 5′, Nikola Marjanović (autogol) 19′ – Filip Sredojević 87′, Stefan Stojanović 90′ NOVI SAD 1921 – KOLUBARA 0:2 (0:1)Strelci: Nikola Furtula 12′, Mile Savković 49′ OFK BEOGRAD – INĐIJA TOYO TIRES 0:0 RADNIČKI NB – SMEDEREVO 1924 […]

Evo kako izgleda Gradski stadion Dubočica: tribine, svlačionice, press sala, loža …

Zahvaljujući profesionalcima iz Fudbalskog kluba Čukarički koji pažnju posvećuju svakom detalju kada je reč o marketingu i PR.-u, dobili smo priliku da zavirimo i unutar Gradskog stadiona Dubočica. Predstavnici popularnog beogradskog kluba boravili su prethodna dva dana u Leskovcu sa komisijama za prijem stadiona UEFA i FSS. Ovako izgleda Gradski stadion u Leskovcu, spolja i […]