NAVIJAČI, DOĐITE! Košarkaši Zdravlja U PETAK U 17h dočekuju Slobodu u Leskovcu

Košarkaši Zdravlja u petak u 17 časova na svom parketu dočekuju ekipu Slobode iz Užica u utakmici 7. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.

Leskovčani u meč ulaze sa skorom od 2 pobede i 4 poraza, Užičani sa pobedom više, odnosno porazom manje u dosadašnjem delu prvenstva. U taboru Zdravlja veruju da, uz podršku vernih navijača, mogu do novog trijumfa na domaćem parketu.

-U petak dočekujemo Slobodu iz Užica. Iza nas je trenažna nedelja koja je prođla sa dobrom atmosferom i iz koje izlazimo sa jasnom mentalnom slikom, a to je ta izažemo kao pobednici iz ovog susreta. To može da se ostvari samo ako držimo fokus svih 40 minuta i ako držimo plan našeg glavnog trenera. Biće to jedna jaka utakmica, sa dobrim intenzitetom i naravno biće zabavno za gledanje. Pozivam naše navijače, našeg šestog igrača da dođe, da nam pruže podršku u ovom pohodu na pobedu – rekao je na konferenciji za medije košarkaš Zdravlja Đorđe Jović.

U Leskovcu veruju da imaju snage da odbrane domaći teren.

-U petak pod 17 časova očekuje nas utakmica sa Slobodom iz Užica. Radi se o izuzetno kvalitetnom protivniku koji, za razliku od, ima najvipše moguće ambicije u KLS. To je ekipa koja je spoj maldosti i iskustva čiju okosnicu čine igrače koji su godinama nastupali za ekipu Slobode u KLS. Pojačana je sa iskusnim igračem Đekićem, perpektivnim Mušikićem i plejmjkerom Fičom koji im daje odrđeeni kvalitet u oba smera. Očekuje nas vrlo zahtevna utakmica i očekujem da odigramo maksimalno borbeno, koncentrisano i energično ovu utakmicu. Bez koncentracije i energije ova ekipa ne može da igra kvaliteno i da dolazi do pobeda. Deluje da smo spremni za tako nešto. Pozivam navijače da dođu u što većem broju da podrže ove momke kojima je podrška jako važna. Uz naše zalaganje i borbenost ćemo se odužiti navijačima koji će nam pomoći da dođemo do dva boda koji će nam dati neki mir u radu i rezultatski mir u Košarkaškoj ligi Srbije – istakao je trener Zdravlja Nikola Ristić.

Utakmica Zdravlje – Sloboda igra se u petak 10. novembra sa početkom u 17 časova u Sportskom centru Dubočica u Leskovcu. Ulaz u dvoranu je besplatan.

Povezano