Čukarički u četvrtak na Gradskom stadionu dočekuje Ferencvaroš (trener Dejan Stanković) u UEFA Ligi Konferencija

U četvrtak se igraju utakmice 5. kola grupne faze UEFA Lige konferencija za sezonu 2023/2024., a ljubitelji fudbala će u Leskovcu moći da pozdrave legendu srpskog fudbala Dejana Stankovića koji sa klupe vodi tim mađarskog prvaka.

Čukarički će na Gradskom stadionu u Leskovcu u 5. kolu Lige Konferencija dočekati Ferencvaroš sa trenerom Dejanom Stankovićem, za koji igra i doskorašnji napadač Crvene Zvezda Aleksandar Pešić.

Ferencvaroš vodi bitku sa Fiorentinom i Genkom za 1. mesto u grupi. Na tabeli vodi Fiorentina sa 8, dok Ferencvaroš i Genk imaju po 6 bodova.

Utakmica 5. kola grupe F Lige konferencija Čukarični – Ferencvaroš igra se u četvrtak 30. novembra na Gradskom stadionu u Leskovcu sa početkom u 21 čas.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Gradskog stadiona ili preko sajta ticketline.rs po ceni od 500 dinara (sever i jug), 1.000 dinara (istok i zapad bočni delovi) i 1.500 dinara (istok i zapad centar).

U prodaji ce neće samo ulaznice za sektor 2 na zapadu (W2). UEFA je kaznila Čukarički zbog rasističkog ispada navijača na utakmici sa Fiorentinom i to novčano i zatvaranjem dela tribina – sektora W2.

Povezano

Odigrane po 3 utakmice 20. kola u obe grupe Jablaničke okružne lige – REZULTATI I TABELE

Danas je odigrana polovina utakmica 2. kola Jablaničke okružne lige. Jablanička okružna liga grupa ISTOK – rezultati 20. kola: Jedinstvo (Šišava) – Vučje 2:2Budućnost (Orašje) – Progres 2:0Jedinstvo (Grdelica) – Umac 1:0 U nedelju se sastaju: Zloćudovo – Donja LomnicaKumarevo 65 – PoletOFK Brza – Bratstvo Tabela grupe ISTOK Jablaničke okružne lige posle nepotpunog 20. […]

Zona Jug – rezultati 30. kola i tabela

Danas su odigrane utakmice poslednjeg, 30. kola Zone Jug. Od ranije je poznato da je titulu prvaka Zone Jug osvojila leskovačka Sloga koja će se sledeće sezone takmičiti u Srpskoj ligi Istok. Zona Jug – rezultati 30. kola: Gracko – OFK Kosanica  1:3Vranjska Banja – Jedinstvo (Bošnjace) ne igra seJednistvo (Gornje Stopanje) – Alakince   3:2Dobrič […]