Poraz Leskovčana: Smederevo – GFK Dubočica 3:0

Fudbaleri Dubočice nisu uspeli da prekinu seriju od sada već 5 utakmica bez pobede, a u duelu sa Smederevcima doživeli su i najubedljiviji poraz ove sezone.

Prva liga Srbije – 24. kolo:

SMEDEREVO 1924 – GFK DUBOČICA 3:0

Strelci: 1:0 Odbradović u 2., 2:0 Kostić u 53., 3:0 Lokosa u 80. minutu – Pančevo, SC Mladost, gledalaca: 100, sudija: Uroš Ristić (Beograd), žuti kartoni: Ćorković (Smederevo), Ljubenović (Dubočica).

SMEDEREVO: Jović, A. Jovanović (Panić), Kostić, Jevremović, Petronijević, Stojković (Ćorković), Dimitrijević, Zuvić, N. Jovanović (Čizik), Obradović (Marković), S. Jovanović (Lokosa).

DUBOČICA: Knežević, Jović, Milinković (I. Stojanović), Ljubenović (L. Stojanović), Stevanović (Vlajković), Račić (Đorđević), Tolić, Đurić, Mladenović, Ilić, Tasić (Milić).

Duel u Pančevu, gde Smederevo igra svoje utakmice zbog rekonstrukcije svog stadiona, završen je rezultatski loše po Dubočicu koja je u ovaj meč ušla desetkovana brojnim povredama.

U takvoj igri domaćin već u 2. minutu stigao do gola i prednosti koja je opredelila dalji tok meča. U nastavku su fudbaleri Smedereva još 2 puta zatresli mrežu Dubočice i tako istakli kandidaturu za plasman u Super ligu nakon što i prethodni neodigrani duel na Novom Beogradu bude registrovan službenim rezultatom 0:3.

Dubočica u sledećem kolu dočekuje zahuktali i silno pojačani sastav Mladost GAT, a za povredama desetkovanki sistem ostaje nade da bi zbog pripreme terena za duel mladih reprezentacija Srbije i Irske u Leskovcu ovaj duel mogao da bude odložen, a time bi šanse za oporavak odsutnih igrača bile znatno popravljene.

Povezano

Akademija Leskovac u Juniorskoj košarkaškoj ligi Srbije

Mladi košarkaški Akademije Leskovac pobedili su u finalu kvalifikacionog turnira KK Panteri iz Vranja rezultatom 97:55 i izborili plasman u Juniorsku ligu Srbije. Utakmica je bila ravnopravna samo u prvih 10 minuta. U preostale tri četvrtine Leskovčani su stekli prednost koju su do kraja samo uvećavali. Trener ekipe Milan Petrović ističe da je ovo drugi […]