Rukometaši Dubočice 54 u nedelju dočekuju Radnički iz Kragujevca: Pobedom do 5. mesta!

Prvenstvo Super rukometne lige Srbije ulazi u završnu fazu, a pred Leskovčanima su još dva duela do kraja prvog dela sezone.

Dubočica u nedelju ima priliku da u duelu sa Radničkim iz Kragujevca osigura 5.mesto na kraju prvenstva, posle današneg poraza Crvene Zvezde u Kaću.

Utakmica Dubočica 54 – Radnički je i derbi 21. kola, a interesantno je da će biti direktno prenošena i na 2 programu RTS-a.

Utakmica Dubočica 54 – Radnički igra se u nedelju, u SRC Dubočica sa početkom u 18 časova. Ulaz u dvoranu je slobodan.

Povezano

Srpska liga Istok – rezultati 23. kola i tabela

U subotu je na programu polovina utakmica 23. kola Srpske lige Istok. Srpska liga Istok – rezultati 23. kola Dubočica – Radnički (PIrot). 1:1Meševo – Topličanin. 3:2Pčinja – Radnički (Svilajnac). 1:2Dunav – Jedinstvo (Paraćin). 0:1 U nedelju se sastaju: SFS Borac – TimokCar Konstantin – VlasinaOFK Brzi Brod – Budućnost (Popovac)Timočanin – Jagodina Tabela Srpske […]

Srpska liga Istok, rezultati 5. kola i tabela – Jedna utakmica odložena zbog nevremena

Danas su odigrane 4 od 5 planiranih utakmica 5. kola Srpske lige Istok. Duel Meševa i Dubočice odložen je zbog nepostojanja uslova za odigravanje utakmice zbog nevremena i jake kiše koja je zahvatila kruševački kraj pred početak utakmice. Novi termin odigravanja ove utakmice bićče naknadno odigran. Rezultati 5. kola Srpske lige Istok: Meševo – GFK […]