PUSTA REKA TONE SVE DUBLJE: Nebeski Anđeli odneli bodove iz Bojnika

Fudbaleri Puste Reke zabeležili su i šesti poraz ovog proleća, a bodove su posle Jedinstva iz Gornjeg Stopanja ove srede odneli i Nebeski Anđeli.

Zona Jug – 26. kolo

PUSTA REKA – NEBESKI ANĐELI 1:2

Strelci: 0:1 Radivojević u 70., 1:1 Stojanović u 90., 1:2 Jovčić u 90.+1 minutu – Bojnik. stadion Puste Reke, gledalaca: 200, sudija: Viktor Tasić, žuti kartoni: Ignjatović, Jovanović (Pusta Reka).

PUSTA REKA: Đikić, P. Stojanović, Stojičić, M. Stojanović, Stanišić, Stanković, Arsić, Jovanović, Stojković (Azirović), Ilić (Jović), Petrović.

NEBESKI ANĐELI: Mirdžić, Miloš Ristić, Ignjatović, Vasiljević, Trajković, Cvetković (Jovanović), Milan Ristić (Jovčić), Stojanović, Petrović, Cvetković, Radivojević (Kostov).

Pusta Reka je šestim porazom ovog proleća u 9 odigranih utakmica nastavila polako da tone na tabeli Zone Jug. Prema današnjem stanju na tabeli Zone Jug, Bojničani će najverovatnije sledeće sezone igrati u Jablaničkoj okružnoj nakon reorganizacije takmičenja i smanjenja Zone Jug na 12 klubova.

Nebeski Anđeli su poveli golom Aleksandra Radivojevića u 70, minutu, nakon što je udarac ovog igrača sa bele tačke uspeo da zaustavi golman domaćih Vladimir Đikić, ali je u nastavku akcije Radivojeivć „ispravio“ svoju grešku i zatresao mrežu Bojničana.

Domaćin je zaigrao angažovanije, a u 90. minutu iskusni Miljan Stojanović je doneo izjednačenje svom timu. U 1. minutu sudijske nadoknade vremena rezervista Mateja Jovčić je postigao gol za pobedu Nebeskih Anđela u Bojniku.

U sledećem, 27. kolu Zone Jug Pusta Reka gostuje u Donjem Stopanju gde će odmeriti snage sa domaćom Plantažom, dok Nebeski Anđeli u Bazi Jug dočekuju Mladost 1959 iz Vinarca,

Foto: Facebook/Miloš Ristić

Povezano

SVETLOST JESENJI PRVAK: Zona Jug – rezultati 15. kola i tabela

Pobedom u derbiju poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva, fudbaleri Svetlosti su postali jesenji prvaci Zone Jug. Svetlost je kao domaćin pobedila Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja, ekipu koja je dve trećine jeseni provela na liderskoj poziciji. Topličanin je u Prokuplju bio bolji od Puste Reke, pa se Prokupčani sa kaznom od -6 bodova nalaze na 7 […]

Prva liga Srbije – rezultati i pregled svih utakmica 32. kola i tabela Plej-of i Plej-aut grupe

Ovog vikenda na programu su bile utakmice 32. kola u obe grupe Prve lige Srbije. PLEJ-OF GRUPA GRAFIČAR – SMEDEREVO 1924 2:1 (0:1)Strelci: Veljko Mladenović 73′, Ognjen Ajdar 90′ – Anthony Abidemi Lokosa 25′ JEDINSTVO – INĐIJA TOYO TIRES 1:2 (1:0)Strelci: Zubairu Ibrahim 27′ – Vasilije Janjić 79′, Aleksandar Desančić 90′ RADNIČKI SM – MAČVA […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *