Gimnastičarke Dubočice osvojile 2 zlata ekipno, 2 srebrne i 2 bronzane medalje

U Pirotu je danas održano drugo kolo regionalnog takmičenja u ženskoj gimnastici C program na kojem su članice Gimnastičkog kluba Dubočice osvojile ukupno 6 medalja.

U prvoj kategoriji, I-IV razred, GK Dubočica osvojila je 4. mesto.

U drugoj kategoriji, V-VI razred, gimnastičarke Dubočice osvojile su ekipno prvo mesto i zlatnu medalju. U pojedinačnoj konkurenciji Tara Kocić osvojila je srebrnu, a Jana Kriška bronzanu medalju.

U trećoj kategoriji, VII i VIII razred, GK Dubočica osvojila je četvrto mesto,

U četvrtoj kategoriji, srednjoškolski uzrast, gimnastičarke Dubočice osvojile su ekipono 1. mesto i zlatnu medalju, a u pojedinačnoj konkurenciji Nađa Jovičić je osvojila srebrnu a Majda Marković bronzanu medalju.

Ovom rezultatima Gimnastički klub Dubočice izborio je plasman sa dve ekipe da državno prvenstvo koje će se održati sredinom novembra u Beogradu.

Treneri GK Dubočica Mirjana Krgović, Tanja Cvetković, Stefan Milošević i Aleksandar Penev najavljuju lepe vesti i sa državnog prvenstva.

Povezano

Predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović uručio klubovima i savezima ugovore o finansiranju

Predsednik opštine Bratislav Petrović uručio je ugovore klubovima i savezima sa teritorije opštine Vlasotince koji su sredstva dobili u okviru redovnog programa finansiranja sporta. Na  predlog komisije, a po odobrenju Opštinskog veća, 29 učesnika ukupno je dobilo 35 miliona dinara. -Opština Vlasotince ponosna je na brojne sportske aktivnosti, na klubove i pojedince koji postižu dobre […]

Plivački klub Leskovac za vikend domaćin Međunarodnog plivačkog takmičenja „Srpski Mančester“

Plivački klub Leskovac u subotu i nedelju organizuje Međunarodno plivačko takmičenje pod nazivom “Srpski Mančester”. Takmičenje se organizuje na renoviranom olimpijskom bazenu u Sportskom centru Dubočica u Leskovcu. Organizatori su najavili u 5 starosnih kategorija. Kvalifikacione trke na programu su u subotu i nedelju u prepodnevnom terminu, sa početkom od 10 časova. Finalne trke po […]