Gimnastičarke Dubočice osvojile 2 zlata ekipno, 2 srebrne i 2 bronzane medalje

U Pirotu je danas održano drugo kolo regionalnog takmičenja u ženskoj gimnastici C program na kojem su članice Gimnastičkog kluba Dubočice osvojile ukupno 6 medalja.

U prvoj kategoriji, I-IV razred, GK Dubočica osvojila je 4. mesto.

U drugoj kategoriji, V-VI razred, gimnastičarke Dubočice osvojile su ekipno prvo mesto i zlatnu medalju. U pojedinačnoj konkurenciji Tara Kocić osvojila je srebrnu, a Jana Kriška bronzanu medalju.

U trećoj kategoriji, VII i VIII razred, GK Dubočica osvojila je četvrto mesto,

U četvrtoj kategoriji, srednjoškolski uzrast, gimnastičarke Dubočice osvojile su ekipono 1. mesto i zlatnu medalju, a u pojedinačnoj konkurenciji Nađa Jovičić je osvojila srebrnu a Majda Marković bronzanu medalju.

Ovom rezultatima Gimnastički klub Dubočice izborio je plasman sa dve ekipe da državno prvenstvo koje će se održati sredinom novembra u Beogradu.

Treneri GK Dubočica Mirjana Krgović, Tanja Cvetković, Stefan Milošević i Aleksandar Penev najavljuju lepe vesti i sa državnog prvenstva.

Povezano

SPORT ZA SVE Plivači Dubočice osvojili 17 medalja i oborili 2 rekorda u Bugarskoj i Švajcarskoj

Proteklog vikenda plivači Dubočice nastupili su na međunarodnim takmičenjima u Švajcarskoj i Bugarskoj. U Bugarskoj, nastupila je petočlana reprezentacija Dubočice (Nina Stanisavljević, Viktor Dimitrijević, Petar Stanisavljević, Iva Obradović i Ognjen Obradović), dok je u Švajcarskoj na međunarodnom takmičenju u Schaffhausenu nastupio Uroš Živanović. U Bugarskom gradu Varna na “Crnomorskom kupu” plivači Dubočice okitili su se […]