Gimnastičarke Dubočice osvojile 2 zlata ekipno, 2 srebrne i 2 bronzane medalje

U Pirotu je danas održano drugo kolo regionalnog takmičenja u ženskoj gimnastici C program na kojem su članice Gimnastičkog kluba Dubočice osvojile ukupno 6 medalja.

U prvoj kategoriji, I-IV razred, GK Dubočica osvojila je 4. mesto.

U drugoj kategoriji, V-VI razred, gimnastičarke Dubočice osvojile su ekipno prvo mesto i zlatnu medalju. U pojedinačnoj konkurenciji Tara Kocić osvojila je srebrnu, a Jana Kriška bronzanu medalju.

U trećoj kategoriji, VII i VIII razred, GK Dubočica osvojila je četvrto mesto,

U četvrtoj kategoriji, srednjoškolski uzrast, gimnastičarke Dubočice osvojile su ekipono 1. mesto i zlatnu medalju, a u pojedinačnoj konkurenciji Nađa Jovičić je osvojila srebrnu a Majda Marković bronzanu medalju.

Ovom rezultatima Gimnastički klub Dubočice izborio je plasman sa dve ekipe da državno prvenstvo koje će se održati sredinom novembra u Beogradu.

Treneri GK Dubočica Mirjana Krgović, Tanja Cvetković, Stefan Milošević i Aleksandar Penev najavljuju lepe vesti i sa državnog prvenstva.

Povezano

Član Plivačkog kluba Dubočica Uroš Živanović postao juniorski vicešampion sveta

Član plivačkog kluba Dubočica i reprezentacije Srbije Uroš Živanović postao je noćas po našem vremenu svetski juniorski vicešampion u disciplini 100 metara prsno. U finalu u disciplini 100m prsno, rano jutros po srpskom vremenu u Limi na Svetskom juniorskom prvenstvu u plivanju, reprezentativac Srbije Uroš Živanović osvojio je srebrnu medalju završivši trku sa vremenom 01:01.64, […]

IN MEMORIAM: Preminuo Nenad Stanković – Neša Maratonac

U Leskovcu je u 76. godini života preminuo Nenad Stanković, ogromnoj većini Leskovčana poznatiji kao Neša Maratonac. Rođeni Leskovčanin koji je svoj grad predstavljao sa ponosom. Sportom se aktivno bavio od svoje sedme godine Igrao je fudbal, bio fudbalski sudija, maratonac. Višestruki je pobednik maratona i nosilac zlatne medalje u Grčkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj i […]