Leskovčani bolji od Vranjanaca u pripremnoj utakmici, prekid zbog nevremena

Prijateljsko odmeravanje snaga Leskovčana i Vranjanaca prekinuto je u 72. minutu zbog kiše i nevremena.

Pripremna utakmica odigrana je na terenu sa veštačkom travom, i donela radost i ohrabrenje domaćinu. Vranjanci su pružili koliko mogu imajući u vidu činjenicu da su poslednji od prvoligaša krenuli sa pripremana. Zbog problema sa Korona virusom Dinamo je počeo pripreme tek 18. jula, pa će o realnoj snazi novog sastava leskovačkog prvoligaša ipak moći da se govori posle neke od narednih provera.

Leskovčani su bolju igru krunisali golovima Nemanje Ivanova i Lazara Mitrovića.

PRIPREME: DUBOČICA – DINAMO 2:0 (prekid u 72. minutu)

DUBOČICA: M. Mladenović, Radić, D. Mladenović, Ivanov, Marković, Topalović, Okomain, L. Mitrović, Jovanović, Savić, Karapandžić. Igrali su još: Stamenković, Mitić, A. Mitrović, Stanković, Marković.

DINAMO: Vesner, Tumbas, Jezdović, Jelić, Keča, V. Ilić, Nedeljković, Dolovac, Stevanović, Stamenković, Dimitrov. Igrali su još: Antić, K. Ilić, Fetahi, Crnojački.

Povezano

Zona Jug, 10. kolo: Leskovčani na +7 posle ubedljive pobede

U subotu su odigrane 3 utakmice 10. kola Zone Jug. Leskovačka Sloga nastavila je pohod ka povratku u Srpsku ligu Istok, a u derbiju kola sa 4 gol au mreži sa stadiona ispod Hisara ispraćena je četvrtoplasirana Budućnost iz Orašja. Posle remija u drugom derbiju kola između Nebeskih Anđela i Alakinca prednost leskovačkog zonaša povećana […]