DAN ZA PAMĆENJE: Foto priča sa utakmice Dubočica – Radnički, prve u Prvoj ligi Srbije

Ekipa najstarijeg i najčitanijeg sportskog portala na jugu Srbije pripremila je foto priču sa utakmice između Dubočice i Radničkog 1923.

Zašto je duel Leskovčana i Kragujevčana toliko važan, čak i sa epitetom istorijski ?

Ovo je bila prva utakmica Gradskog fudbalskog kluba Dubočica u Prvoj ligi Srbije, prvi duel na velikoj sceni kluba koji je od 2015. godine do danas prošao put od Jablaničke okružne do Prve lige Srbije.

Za one za koj je Dubočica – Dubočica, bez obzira na promene imena i pravnog statusa u APR-u, ovo je povratak u drugi stepen takmičenja („drugu ligu“) gde je FK Dubočica igrala do 2003. godine u tadašnjoj Drugoj ligi Istok.

Šteta je samo što je zbog epidemije utakmica morala da se igra pred praznim tribinama.

Uživajte u foto reportaži naših reportera:

https://sportskastranajuga.com/2020/08/22/leskovcani-poveli-pa-stali-gfk-dubocica-radnicki-1923-kg-22/

Povezano

Srpska liga Istok – rezultati 34. kola i tabela

Odigrane su sve utakmice 34. kola Srpske lige Istok. Srpska liga Istok – rezultati 34. kola Vlasina – OFK Sinđelić 0:0Radnički (S) – Dunav 3:0Budućnost (P) – Pčinja 2:1Župa – Timočanin 0:2Rembas – Radan 2:0SFS Borac – Timok 1919 1:0Car Konstantin – Jedinstvo (Paraćin) 3:2OFK Topličanin – Trstenik PPT 3:2SFK Morava – Kablovi 11:0Moravac Orion […]

Oštar odgovor GFK Dubočice treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću: Ko vas je i šta motivisalo da stavite metu na Dubočicu pred početak sezone?

Gradski fudbalski klub Dubočica oglasio se saopštenjem za javnost i reagovao na izjavu trenera Partizana Aleksandra Stanojević koji. Podsetimo, Stenojević u izjavi portalu Telegraf komentarisao odluke FSS o ligi sa 16 klubova i pored ostalo kazao: „Ne možete na silu da stavite Dubočicu iz Leskovca u Superligu, jel tako? Neki klubovi su dobijali taj status, […]