BSS na Vlasini organizovao pripreme za talentovane boksere iz južne Srbije, među njima i Vlasotinčanin Milan Stanojević

U organizaciji Bokserskog saveza Srbije organizovane su pripreme talentovanih boksera Srbije i to tako što su bazni kampovi organizovani po regionima Srbije.

Za region Vojvodine to je banja Koviljača, za Šumadiju Zlatibor, za Beograd Avala, a za jugoistok Srbije kamp je na Vlasinskom jezeru. Pripreme talentovanih boksera vodiće tri trenera iz Niša i Surdulice, dok će im u radu svojim iskustvom i stručnim savetima pomagati trener sa Kube Horhe Luis Frometa Matoš, koga je Bokserski savez Srbije angažovao od nedavno za selektora reprezentacije Srbije. Frometa je jedan od najcenjenijih stručnjaka na Kubi i radiće sa Srpskim bokserima koji se pripremaju za Olimpijske kvalifikacije u Londonu. Takođe, on će držati predavanja i trenerima  sa ciljem da se unapredi sistem rada i rezultati naših boksera budu još bolji.

Na pripremama na Vlasinskom jezeru koje su počele od 23.avgusta i koje će trajati do 31. avgusta, nalazi se Milan Stanojević iz Vlasotinca, član bokserskog kluba “Arena”. Milan boksuje u uzrastu juniora u kategoriji do 65 kilograma. Ovaj talentovani bokser već četvrti put učestvuje na pripremama reprezentacije Srbije, a prošle godine je učestvovao i na juniorskom Evropskom prvenstvu u Gruziji gde se plasirao na 5. mestu.  

-Činjenica da bokser našeg kluba u kontinuitetu učestvuje na pripremama reprezentacije i osvaja plasmane na velikim međunarodnim takmičenjima je dokaz da se u našem klubu kvalitetno i vredno radi sa decom, a svaki uspeh našeg kluba za nas je podsticaj da u buduće još vrednije radimo, rekao je Ivan Jović, trener bokserskog kluba “Arena” Vlasotince.

“Ovaj sadržaj je deo projekta koji je sufinansirala opština Vlasotince. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

Povezano

Fondacija „Delije Sever“ donirala lopte i opremu Košarkaškom klubu Jablanica i pomoć građanima Medveđe

Dobrotvorna organizacija navijača Crvene zvezde – Fondacija Delije Sever donirala je značajnu pomoć na teritoriji Medveđe u prethodnom periodu. Prilikom današnje posete donaciju u vidu dva šporeta, dva frižidera i četiri televizora, ugroženim porodicama na terenu uručio je predsednik udruženja Delije sever, Ljubomir Krle Stanković. Pored ovih donacija, sredstvima iz Fondacije nabavljena je oprema i […]

POBEĐUJE I STARIJE: Desetogodišnji Pavle Stojiljković osvojio i Otvoreno prvenstvo Niša

Leskovačko čudo od deteta, supertalentovani mladi teniser Pavle Stojiljković nastavio je „teror“ nad svojim protivnicima. Iako ima samo 10 godina, Pavle je posle Otvorenog prvenstva Beograda pobedio i na Otvorenom prvenstvu Niša u konkurenciji tenisera do 12 godina. Pavle Stojiljković je do finala izgubio 1 gem, a u finalu još 1 i osvojio pehar rezultatom […]