GRDELIČANI POVELI PA STALI: Jedinsto (G) – Vranjska Banja 2:4

Povratnik u Zonu Jug je vođstvom najavio da želi i četvrtu pobedu u sezoni, ali su gosti preokretom stigli do sva 3 boda.

Zona Jug – 6. kolo

JEDINSTVO (GRDELICA) – VRANJSKA BANJA 2:4

Strelci: 1:0 Janković u 17., 1:1 Mihajlović u 35., 1:2 Mihajlović u 40., 1:3 Durmišević u 60., 2:3 Anđelković u 65., iz jedanaesterca, 2:4 Jović u 89. minutu – Grdelica, sudija: Oliver Stojanović, žuti kartoni: Blagojević, Veličković (Jedinstvo), Vasiljević, Trajković, Jovanović, Mihajlović (Vranjska Banja).

JEDINSTVO: Đukić, Pešić, Blagojević, N. Stanković, Gavrilović (Veličković), Dimitrijević, I. Stanković (Tvrdorijeka), Janković (Stojiljković), Ž. Anđelković, Stanojević, M. Anđelković.

VRANJSKA BANJA: Stamenković, Stojanović, Vasiljević, Trajković, Jovanović, Tasić, Savić, Mihajlović, Durmašević (Jović), Tošić, Zeneli.

Odlično su Grdeličani „otvorili“ duel sa Vranjskom Banjom i najavili da žele nastavak serije dobrih rezultata i četvrtu pobedu u sezoni.

U 17. minutu Stefan Janković je doneo prednost Jedinstvu, ali su gosti brzo povezali redove a Stefan Mihajlović je sa 2 pogotka doneo gostima i potpuni rezultatski preokret.

U nastavku prvi do gola stižu gosti preko Durmiševića, ali je domaćin sa bele tačke stavio do znanja da se do kraja neće predati. Pobedu Vranjske Banje potvrdio je Jović u samoj završnici susreta.

Posle 6. kola Jedinstvo se nalazi na 8. mestu na tabeli Zone Jug sa 9 osvojenih bodova, dok je Vranjska Banja 10. sa jednim bodom manje.

U sledećem, 7. kolu Jedinstvo gosuje u Kuršumliji gde će odmeriti snage sa ekipom Kosanice, dok Vranjska Banja dočekuje Nebeske Anđele.

Povezano

Zona Jug – rezultati 4. kola

Ovo vikenda nastavljeno je takmičenje u sve 4 zone Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije. Zona Jug – rezultati 4. kola Jedinstvo (Grdelica) – Dobrič 3:1Čekmin – Jablanica 2:1Gracko – Alakince 0:2Žitorađa – Vranjska Banja 1:1Sloga (Leskovac) – Jedinstvo (Gornje Stopanje) 5:1Pusta Reka – Jeidnstvo (Bošnjace) 2:0Budućnost (Orašje) – OFK Kosanica 2:0Nebeski Anđeli – Svetlost 2:0 […]

Rezultati 1/8 finala Kupa Jablaničkog okruga

Danas su na programu bile utakmice 1/8 finala Kupa Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga. Favoriti su uglavnom opravdali svoje uloge, ali sudeći prema rezultatima imali su mnogo teži posao nego što se to očekivalo na osnovu liga u kojima se takmiče i budžeta kojima raspolažu. Rezultati 1/8 finala Kupa FSJO: Jedinstvo (Grdelica) – Pusta Reka (Bojnik) […]