„VUKOVI“ SILNI NA STARTU: Rukometaši Dubočice deklasirali Spartak u 1. kolu Arkus lige

Rukometaši Dubočice 54 otvorili su novu sezonu u Arkus ligi na najlepši mogući način.

Iako lišeni podrške sa tribine zbog aktuelne epidemiološke situacije, Leskovčani su od prvog do poslednjeg minuta diktirali tempo i na kraju deklasirali goste iz Subotice.

Golman Dejan Zlatanović je već u prvom zvaničnom nastupu pokazao zbog čega je ovog leta doveden i proglašen je i za najboljeg pojedinca ove utakmice. Bekovski deo tima predvođen dirigentom Andrijom Atanaskovićem, raspucanim Lukom Radovićem i Nikolom Matovićem i mladim Vanjom Nikolićem demonstrirao je novi kvalitet u odnosu na igre iz prošle sezone.

Skoro svi igrači su se upisali u strelce, a odbrambena linija ispred golmana Zlatanovića je funkcionisala gotovo bez greške.

U takvoj igri „vukovi“ su iz minuta u minut povećavali prednost rešeni da ubedljivom pobedom na najlepši mogući način obeleže početak nove sezone u Arkus ligi.

Za ekipu Dubočice 54 su igrali:

Gašić, Cvetković 1, Simić 1, Stanković 1 Radulović 2, Nikolić 3, Marinković, Ristić 1, Pavlović 1, Mađar, Erić 1, Mitrović, Zlatanović, Matović 5, Atanasković 5, Radović 5.

Evo i kompletnih rezultata 1. kola Arkus lige:

Dubočica 54 – Spartak 26:16
Vojvodina – Crvenka 36:17
Partizan – Kikinda 27:15
Dinamo – Proleter 32:26

U 2. kolu Dubočica 54 gostuje u Kikindi gde će odmeriti snage sa istoimenim domaćim timom.

Projekat sufinansira Grad Leskovac.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Povezano

LESKOVČANI OSVOJILI PRVI BOD NA GOSTOVANJIMA: Prva liga Srbije – rezultati 5.kola

Odigrano je 7 od 9 utakmica 5. kola Prve lige Srbije. Fudbaleri Dubočice osvojili su prvi bod na gostovanju u duelu sa ekipom Zemuna. Rezultati 5. kola Prve lige Srbije: Zemun – GFK Dubočica   0:0Radnički (PIrot) – Dinamo    1:0OFK Žarkovo – Radnički (SM)   1:0Radnički 1923 (KG) – Grafičar   3:1Borac 1926 (Čaka) – Sloga (Kraljevo)   3:0Kabel […]