SLAVLJE BOŠNJAČANA: Čekmin – Jedinstvo (Bošnjace) 1:2

Fudbaleri Jedinstav su pobedom u Čekminu uhvatili priključak sa ekipama koje se bore za mesto u sredini tabele.

Zona Jug – 10. kolo

ČEKMIN – JEDINSTVO (BOŠNJACE) 1:2

Strelci: 0:1 Aleksandar Stevanović u 38., 1:1 Jovica Mitić u 63., 1:2 Nenad Stoiljković u 71. minutu iz jedanaesterca – Čekmin, sudija: Lazar Ilić (Vranje).

ČEKMIN: Dimitrijević, Stanisavljević, L. Tasić, Milošević, S. Ilić, Mitić, Marinković (P. Ilić), Mladenović, N. Tasić, Stojiljković, Zdravković.

JEDINSTVO: Mišić, V. Nikolić, Ristić, A. Stevanović, Grujić, Mitrović (D. Stevanović), Momčilović, Stojilković, Živković (M. Nikolić), Tošić, Krstić.

Fudbaleri Jedinstva donelis u nova tri boda sa gostovanja. Posle Grdelice, Bošnjačani su slavili i u Čekminu i tako uhvatili priključak sa ekipama i sredine tabele.

https://sportskastranajuga.com/2020/10/18/zona-jug-rezultati-10-kola-i-tabela-pobede-sva-3-jedinstva-slavlje-u-medvedji-poraz-bojnicana/

U sledećem, 11. kolu u Bošnjacu gostuje ekipa Jablanice i biće to prilika za fudbalere Jedinstva da u duelu sa ekipom iz bolje polovine tabele potvrde da su uzlaznoj liniji forme i na putu ka mirnoj zoni.

Povezano

Zona Jug – rezultati 19. kola

U Zoni Jug danas je na programu bio samo jedan duel. Zona Jug – rezultati 19. kola Morava (Vladičin Han) – Jablanica. 2:0 U nedelju se sastaju: Svetlost – Pusta RekaŽitorađa – Moravac OrionJedinstvo (Gornje Stopanje) – PlantažaTrnovac – Radan U sredu 6. aprila se sastaju: Alakince – Čekmin U 19. kolu slobodne su ekipe […]

VELIKI POVRATAK: Sloga ponovo u Srpskoj ligi, gradočelnik Goran Cvetanović posetio klub i najavio dodatnu podršku

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas sa saradnicima Fudbalski klub Sloga. Na stadionu ispod Hisara sjajna slika: desetina mališana na jutarnjem treningu, ali i prvotimci koju su u ovoj sezoni osvojili prvo mesto u Zoni Jug i obezbedili povratak u Srpsku ligu Istok. Čelnici Sloge istakli su ovom prilikom da za uspehe u […]