Tender za novi Gradski stadion u Leskovcu, rok za završetak 2 godine

Kancelarija za javna ulaganja Vlade Srbije raspisala je tender za izradu projekta i izgradnju novih stadiona u Zaječaru, Loznici i Leskovcu.

Najskuplji će po procenjenoj vrednosti javne nabavke biti stadion „Kraljevica“ u Zaječaru – 2,81 milijarda dinara, zatim stadion „Lagator“ u Loznici – 2,5 milijarde, dok je vrednost nabavke za Gradski stadion „Dubočica“ u Leskovcu procenjena na nešto više od dve milijarde dinara bez PDV-a

Rok za podnošenje ponuda je 8. decembar, a rok za odluku o dodeli javne nabavke je 40 dana. Ugovor sa izabranim ponuđačem zaključiće se nakon isteka roka za podnošenje zahteva za zaštitu prava (odnosno nakon isteka roka od 10 dana od dana objavljivanja Odluke o dodeli ugovora na Portalu javnih nabavki) u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama.

Posle potpisivanja ugovora (optimalan rok kraj januara 2021. godine) izvođač će biti uveden u posao, a rok za završetak radova je 730 kalendarskihi dana, odnosno 2 godine.

Povezano

Zona Jug – rezultati 11. kola

Polovina duela 11. kola Zone Jug Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije odigrano je danas. Rezultati 11. kola Zone Jug: OFK Kosanica – Svetlost 2:0Jedinstvo (Bošnjace) – Jablanica 1:3Pusta Reka – Nebeski Anđeli 1:0Budućnost (Orašje) – Jedinstvo (Grdelica) 4:1 U nedelju se sastaju: Žitorađa – Sloga (Leskovac)Jedinstvo (Gornje Stopanje) – GrackoAlakince – ČekminVranjska Banja – Dobrič

Leskovac u subotu domaćin velikog turnira u mačevanju Memorijal Miodrag Miša Pavićević

U organizaciji Mačevalačkog kluba Dubočica u subotu će u Leskovcu biti organizovan turnir Memorijal Miodrag Miša Pavićević. Turnir se organizuje u konkurenciji kadeta, juniora i seniora, a biće održan u hali „Partizan“ u centru grada. Očekuje se nastup najbolji srpskih mačevalaca u disciplinama sablja, mač i floret. Početak turnira zakazan je za 9 časova.