LIDER UBEDLJIV: Rukometaši Dubočice poraženi u Novom Sadu

Rukometaši Dubočice 54 poraženi su na gostovanju u Novm Sadu u duelu sa ekipom Vojvodine rezultatom 27:16 (14:7).

Ovo je treći poraz Leskovčana u duelu sa šampionskim sastavom iz Novog Sada i drugi sa 11 poena razlike, dok je Vojvodina jednu utakmicu dobila i sa 13 golova „viška“ na svom kontu.

Gostujući rukometaši nisu imali dovoljno ni koncentracije ni kvaliteta da se na pravi način suprotstave ekipi koja godinama unazad nema premca u Srbiji. Na kraju poraz sa 11 golova razlike za domaćina i ubedljiv trijumf za nastavak sjajne sezone ekipe Vojvodine.

Za ekipu Dubočice 54 su igrali: Gašić, Cvetković, Simić 3, Nikolić 4, Radulović, Marinković, P. Pavlović, A. Pavlović, Mađar, Mitrović, Zlatanović 2, Matović 3, Erić, Vojvodić 2, Radović 2.

U sledećem, 4. kolu Plej ofa Arkus lige Dubočica 54 u utorak 16. marta u 19 časova u Leskovcu dočekuje ekipu Mataloplastike.

Povezano

IN MEMORIAM Milun Pejić Peja: Odlazak igračke i trenerske legende

Bili su mu učitelji: Ljubiša Stefanović Civun i Dragoljub Golubović Golub, a od danas će im se na „sportskom nebu“  pridružitii Milun Pejić. Juče je preminuo Milun Pejić – Peja …. Prerano, u 62.oj godini života, igrač sa verovatno najvećim brojem utakmica u dresu Dubočice (1978-2000.), Milun Pejić je i prve trenerske korake načinio u […]