KRAJ JEDNE ERE: Počelo rušenje Gradskog stadiona u Leskovcu

Uklanjanjem ograde oko terena u Leskovcu su počeli pripremni radovi za rušenje starog i izgradnju novog Gradskog stadiona koji će zadovoljavati i visoke standarde UEFA za odigravanje međunarodnih utakmica.

Juče je uklonjena ograda oko terena čime su praktično počeli radovi koji su označili i kraj upotrebe Gradskog stadiona za odigravanje zvaničnih takmičarskih utakmica.

Kako nezvanično saznajemo, u narednim danima biće uklonjeno sve ono što može da se upotrebi na nekom drugom stadionu ili objektu na teritorji Grada Leskovca. Prema tim informacijama, semafor će biti odnet i postavljen na igralište zonaša Jedinstva u Grdelici, klupice na igralište Železničara u Brestovcu …

Sve što može da se upotrebi biće uklonjeno pre uvođenja izvođača radova u posed koji će od tog trenutka preuzeti sve što je zatečeno i krenuti sa rušenje tribinama.

Utakmica GFK Dubočica – OFK Žarkovo ostaće upisana u analima leskovačkog sporta kao poslednja zvanična takmičarska utakmica koju je leskovački prvoligaš odigrao na starom Gradskom stadionu u Leskovcu.

Prema ranijim najava, radovi bi trebalo da traju 2 godine. Vrednost investicije je oko 21 milion evra, a izgradnju novog stadiona finansira država preko Kancelarije za javna ulaganja.

Povezano

Međuopštinska liga – rezultati 5. kola i tabela

Odigrane su utakmice 5. kola Međuopštinske lige Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga. Rezultati 5. kola: Todorovce – Badince 2:2Turekovac Mladost (B) 2:3Navalin – Veliko Trnjane 2:2Radnički (Pertate) – Marjan MB 3:1Radnik Sušica – Mladost (DL) 2:4 Tabela posle 5. kola 1 Badince 4 2 2 0 15 5 +10 8 2 Veliko Trnjane 5 2 2 […]

Srpska liga Istok – rezultati 4. kola

Danas je odigrano 5 od 8 utakmica 5. kola Srpske lige Istok. Rezultati 4. kola Srpske lige Istok: GFK Dubočica – Timočanin 5:2Timok 1919 – Pčinja 0:0GFK Jagodina – Jedinstvo (Paraćin) 1:0Radnički (Svilajnac) – Vlasina 2:1OFK Topličanin – Dunav 3:2 U nedelju se sastaju: SFS Borac – Meševo 2:0Radnički (Pirot) – OFK Brzi BrodBudućnost (Popovac) […]