KRAJ JEDNE ERE: Počelo rušenje Gradskog stadiona u Leskovcu

Uklanjanjem ograde oko terena u Leskovcu su počeli pripremni radovi za rušenje starog i izgradnju novog Gradskog stadiona koji će zadovoljavati i visoke standarde UEFA za odigravanje međunarodnih utakmica.

Juče je uklonjena ograda oko terena čime su praktično počeli radovi koji su označili i kraj upotrebe Gradskog stadiona za odigravanje zvaničnih takmičarskih utakmica.

Kako nezvanično saznajemo, u narednim danima biće uklonjeno sve ono što može da se upotrebi na nekom drugom stadionu ili objektu na teritorji Grada Leskovca. Prema tim informacijama, semafor će biti odnet i postavljen na igralište zonaša Jedinstva u Grdelici, klupice na igralište Železničara u Brestovcu …

Sve što može da se upotrebi biće uklonjeno pre uvođenja izvođača radova u posed koji će od tog trenutka preuzeti sve što je zatečeno i krenuti sa rušenje tribinama.

Utakmica GFK Dubočica – OFK Žarkovo ostaće upisana u analima leskovačkog sporta kao poslednja zvanična takmičarska utakmica koju je leskovački prvoligaš odigrao na starom Gradskom stadionu u Leskovcu.

Prema ranijim najava, radovi bi trebalo da traju 2 godine. Vrednost investicije je oko 21 milion evra, a izgradnju novog stadiona finansira država preko Kancelarije za javna ulaganja.

Povezano

SLAVLJE NOVOSAĐANA: Kabel – GFK Dubočica 3:1

Fudbaleri GFK Dubočice poraženi su na gostovanju u Novom Sadu u duelu sa domaćim Kabelom rezultatom 3:1. PRVA LIGA SRBIJE – 1. KOLO KABEL – GFK DUBOČICA 3:1 (2:0) Strelci: 1:0 Mesarović u 30., 2:0 Vidakov u 42., 2:1 Savić u 67., 3:1 Novaković u 87. minutu iz jedanaesterca – Novi Sad, stadion Kabela, igrano […]

Zona Jug – rezultati 8. kola

U subotu su odigrane 2 utakmice 8. kola Zone Jug Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srbije. Zona Jug – rezultati 8. kola Sloga (Leskovac) – Alakince   3:0Nebeski Anđeli – OFK Kosanica   2:2 U nedelju se sastaju: Gracko – Budućnost (Orašje)Žitorađa – Pusta RekaJedinstvo (Grdelica) – Jedinstvo (Bošnjace)Čekmin – Vranjska BanjaJablanica – Jedinstvo (GS)Svetlost – Dobrič