Ponovo odložene utakmice Radan – Topličanin i Jedinstvo (Bošnjace) – Kosanica, ovoga puta zbog snega i vode

Utakmice klubova iz opštine Lebane na startu prolećnog dela prvenstva u Srpskoj ligi Istok i Zoni Jug ponovo su odložene.

Ovoga puta razlog su snegom prekriveni i vodom natopljeni tereni koji nisu bili spremni za odigravanje fudbalskih utakmica.

Utakmica 20. kola Srpske lige Istok Radan – OFK Topličanin prvobitno je bila odložena za sredu, a mesto odigravanja prebačeno u Vlasotince. Razlog je „zabrana“ koja je došla zbog tumačenja da je u opštini Lebane na snazi vanredna situacija i da nije dozvoljeno odigravanje utakmica.

Iz istog razloga je i utakmica 16. kola Zone Jug između Jedinstva iz Bošnjaca i OFK Kosanica „preseljena“ u Bojnik.

Naknadno je ipak utakmica Radana i Topličanina „vraćena“ u Lebane, iako se uslovi na koje su se pozivali oni koji su navodno zabranili odigravanje utakmice nisu promenili, dok utakmica Jedinstva i Kosanice nije ponovo menjala svoje mesto odigravanja.

Danas tereni u Lebanu i Bojniku nisu bili pripremljeni za odigravanje utakmica, tako da su utakmice Radan – OFK Topličanin i Jedinstvo (Bošnjace) – OFK Kosanica ponovo odložene.

Kako saznaje Sportska strana Juga, utakmica 16. kola Zone Jug Jedinstvo (B) – OFK Kosanica biće odigrana u sredu 17. marta. Tod dana na programu je i vanredno kolo u Srpskoj ligi Istok, tako da će novi termin odigravanja utakmice Radan – OFK Topličanin biti naknadno određen.

Foto: FK Jedinstvo Bošnjace Facebook stranica

Povezano

REVIJA GOLOVA: Jedinstvo (Gornje Stopanje) – Čekmin 6:3

Četvorostruki strelac Stefan Stefanović predvodio je domaćina do pobede u uzbudljivoj i kvalitetnoj utakmici. Zona Jug – 3. kolo JEDINSTVO (GORNJE STOPANJE) – ČEKMIN 6:3 Strelci: 1:0 S. Stefanović u 14., 2:0 S. Stefanović u 17., 2:1 Mitić u 29., 2:2 Mitić u 44., 3:2 S. Stefanović z 58., 3:3 Mitić u 67., 4:3 S. […]

Zona Jug, rezultati 17. kola i tabela

Juče i danas na programu su bile utakmice 17. kola Zone Jug Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije. Zona Jug – rezultati 17. kola Vranjska Banja – Pusta Reka 0:1Jedinstvo (Gornje Stopanje) – Budućnost (Orašje) 1:0Dobrič – Žitorađa 1:0Jablanica – Jedinstvo (Grdelica) 0:3Čekmin – Nebeski Anđeli 1:0Svetlost – Sloga (Leskovac) 1:1Jedinstvo (Bošnjace) – Gracko 2:2OFK Kosanica […]