Ponovo odložene utakmice Radan – Topličanin i Jedinstvo (Bošnjace) – Kosanica, ovoga puta zbog snega i vode

Utakmice klubova iz opštine Lebane na startu prolećnog dela prvenstva u Srpskoj ligi Istok i Zoni Jug ponovo su odložene.

Ovoga puta razlog su snegom prekriveni i vodom natopljeni tereni koji nisu bili spremni za odigravanje fudbalskih utakmica.

Utakmica 20. kola Srpske lige Istok Radan – OFK Topličanin prvobitno je bila odložena za sredu, a mesto odigravanja prebačeno u Vlasotince. Razlog je „zabrana“ koja je došla zbog tumačenja da je u opštini Lebane na snazi vanredna situacija i da nije dozvoljeno odigravanje utakmica.

Iz istog razloga je i utakmica 16. kola Zone Jug između Jedinstva iz Bošnjaca i OFK Kosanica „preseljena“ u Bojnik.

Naknadno je ipak utakmica Radana i Topličanina „vraćena“ u Lebane, iako se uslovi na koje su se pozivali oni koji su navodno zabranili odigravanje utakmice nisu promenili, dok utakmica Jedinstva i Kosanice nije ponovo menjala svoje mesto odigravanja.

Danas tereni u Lebanu i Bojniku nisu bili pripremljeni za odigravanje utakmica, tako da su utakmice Radan – OFK Topličanin i Jedinstvo (Bošnjace) – OFK Kosanica ponovo odložene.

Kako saznaje Sportska strana Juga, utakmica 16. kola Zone Jug Jedinstvo (B) – OFK Kosanica biće odigrana u sredu 17. marta. Tod dana na programu je i vanredno kolo u Srpskoj ligi Istok, tako da će novi termin odigravanja utakmice Radan – OFK Topličanin biti naknadno određen.

Foto: FK Jedinstvo Bošnjace Facebook stranica

Povezano

Leskovčani bolji od Vranjanaca u pripremnoj utakmici, prekid zbog nevremena

Prijateljsko odmeravanje snaga Leskovčana i Vranjanaca prekinuto je u 72. minutu zbog kiše i nevremena. Pripremna utakmica odigrana je na terenu sa veštačkom travom, i donela radost i ohrabrenje domaćinu. Vranjanci su pružili koliko mogu imajući u vidu činjenicu da su poslednji od prvoligaša krenuli sa pripremana. Zbog problema sa Korona virusom Dinamo je počeo […]

KRAJ SERIJE BEZ PORAZA: Radnički (Sremska Mitrovica) – GFK Dubočica 3:0

Fudbaleri poraženi su na gostovanju u Sremskoj Mitrovici u duelu sa ekipom Radničkog. Prva liga Srbije – 14. kolo RADNIČKI (SREMSKA MITROVICA) – GFK DUBOČICA 3:0 Strelci: 1:0 Ivković u 20., 2:0 Janković u 32., 3:0 Pejović u 51. minutu – Sremska Mitrovica, sudija: Ivan Nikitović (Čačak), žuti kartoni: Stevanović, Spasojević (Radnički), Savić, Stojković, Onimisi […]