Ponovo odložene utakmice Radan – Topličanin i Jedinstvo (Bošnjace) – Kosanica, ovoga puta zbog snega i vode

Utakmice klubova iz opštine Lebane na startu prolećnog dela prvenstva u Srpskoj ligi Istok i Zoni Jug ponovo su odložene.

Ovoga puta razlog su snegom prekriveni i vodom natopljeni tereni koji nisu bili spremni za odigravanje fudbalskih utakmica.

Utakmica 20. kola Srpske lige Istok Radan – OFK Topličanin prvobitno je bila odložena za sredu, a mesto odigravanja prebačeno u Vlasotince. Razlog je „zabrana“ koja je došla zbog tumačenja da je u opštini Lebane na snazi vanredna situacija i da nije dozvoljeno odigravanje utakmica.

Iz istog razloga je i utakmica 16. kola Zone Jug između Jedinstva iz Bošnjaca i OFK Kosanica „preseljena“ u Bojnik.

Naknadno je ipak utakmica Radana i Topličanina „vraćena“ u Lebane, iako se uslovi na koje su se pozivali oni koji su navodno zabranili odigravanje utakmice nisu promenili, dok utakmica Jedinstva i Kosanice nije ponovo menjala svoje mesto odigravanja.

Danas tereni u Lebanu i Bojniku nisu bili pripremljeni za odigravanje utakmica, tako da su utakmice Radan – OFK Topličanin i Jedinstvo (Bošnjace) – OFK Kosanica ponovo odložene.

Kako saznaje Sportska strana Juga, utakmica 16. kola Zone Jug Jedinstvo (B) – OFK Kosanica biće odigrana u sredu 17. marta. Tod dana na programu je i vanredno kolo u Srpskoj ligi Istok, tako da će novi termin odigravanja utakmice Radan – OFK Topličanin biti naknadno određen.

Foto: FK Jedinstvo Bošnjace Facebook stranica

Povezano

DAN PREOKRETA: Srpska liga Istok – rezultati 6. kola i tabela

U Srpskoj ligi Istok danas su na programu 4 utakmice, dok se preostale 4 igraju u nedelju. U dva duela veliki preokreti. Nišlije su vodile u Svilajncu, a Paraćinci u Trgovištu. U oba duela slavili su domaćini, a više o tome u posebnim izveštajima u nedelju. Srpska liga Istok – rezultati 6. kola: Radnički (Svilajnac) […]

PEHAR U ZAJEČARU: Predsednik FSRIS Novica Tončev uručio pehar prvaka Srpske lige Istok ekipi Timoka

Predsednik Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije i potpredsednik FSS Novica Tončev uručio je danas pehar ekipi Timoka 1919 koja je osvojila titulu prvaka Srpske lige Istok. Tončev je pehar prvaka uručio Zaječarcima pred početak utakmice poslednjeg, 38. kola SLI u kojoj je Vlasina u Vlasotincu pobedila Timok rezultatom 1:0. Timok 1919 je sezonu završio sa […]