Leskovački profesionalni bokser Andrej Pešić 23. aprila u Beogradu protiv Mađaea Ferenca Urbana

Leskovaćki profesionalni bokser Andrej Pešić 23. aprila beogradskom Crowne Plaza hotelu (bivpi Interkontinental) odradiće svoj šesnaesti profesionalni meč.

Za protivnika je planiran madjarski borac Ferenc Urban koji ima skor od 7 pobeda i dva poraza i koji je visoko rangiran. U slucaju pobede Andreja ocekuje veliki napredak na svetskim rang listam.

– Za ovaj meč smo se se pripremali gotovo tri meseca i sobzirom na formu i motivaciju Andreja ocekujemo pozitivan ishod – najavljuje Andrejev trener Bratislav Pešić.

Od šesnaest profesionalnih mečeva Andreja Pešića ovo je tek drugu koji će odraditi u Srbiji svi ostali su bili uglavnom u Nemackoj!

Povezano

Danas na terenu košarkaši Zdravlja, fudbaleri i rukometaši Dubočice – evo gde i kako možete gledati prenose utakmica

Danas će na sportske terene tri najbolja leskovačka kluba, i to bukvalno jedan za drugim. Najpre na Gradski stadion u Leskovcu izlaze fudbaleri Dubočice koji u duelu sa beogradskim OFK Žarkovom žele da osvoje bodove za beg iz zone ispadanja. Meč počinje u 14 časova, igraće se bez prisustva publike zbog epidemioloških mera ali i […]

Plivači PK Leskovac osvojili 15 medalja na međunarodnom takmičenju u Zrenjaninu

Na Medjunarodnom plivačkom takmičenju “Mladost Rozenfild,“ održanom danas u Zrenjaninu Plivački klub “Leskovac“ nastupio je sa 13 plivača koja su osvojili ukupno 15 medalja. Na ovom Međunarodnom takmičenju nastupila je 29 klubova sa 405 takmičara. Osvajači medalja su: 1. Jana Petković (2011. godište) Srebrna medalja na 50m delfin 2. Nađa Marković (2013.) Bronzana medalja na […]