Gimnastičarke Dubočice osvojile zlatnu i srebrnu medalju na Regionalnom takmičenju Jugoistočne Srbije

Gimnastički klub „Dubočica“ ostvario je odlične rezultate na takmičenju koje je proteklog vikenda održano u Pirotu.

U prvom kolu „C programa“ Regionalnog takmičenja Jugoistočne Srbije talentovane leskovačke gimnastičarke su još jednom dokazale veliki talenat, ali i pokazale veliki napredak u odnosu na prethodna takmičenja.

Treneri ovih sjajnih devojčia Stefan Milošević, Tanja Cvetković, Aleksandar Penev, Mirjana Krgović i Ilija Djordjević imaju puno razloga za zadovoljstvo i ponos onim što su talentovane Leskovčanke prikazale na ovom takmičenju.

U kategoriji od 1. do 4. razreda takmičarke GK Dubočica osvojile su 8. mesto, dok je u konkurenciji 5. i 6 razreda ekipa Dubočice bila na 5. mestu.

Najuspešnije su bile takmičarke u konkurenciji gimnastičarki – učenica 7. i 8. razreda. Talentovane Leskovčanke osvojile su ekipno 1. mesto i zlatnu medalju, a vredi zabeležiti da je ovaj izuzetan rezultat ostvarila ekipa u sastavu: Tara Kocić, Jana Kriška, Lena Pešić, Sara Cvetković i Teodora Antanasijević.

Pojedinačno, u kategoriji 7. i 8. razreda Tara Kocić je osvojila 2. mesto i srebrnu medalju.

Povezano

SPORT ZA SVE Plivači Leskovca osvojili 21 medalju na „Petnica kupu“

Medjunarodno takmičenje  “ PETNICA CUP,“ održano u Valjevu danas 13.06.2020. Plivački klub Leskovac predstavljalo je 10 takmičara, a osvojili su  21 medalju.  Osvajači medalja su: 1. Elena Petrović 2011– zlatna medalja na 100m prsno– bronzana medalja na 50m prsno2. Vuk Pecarski 2009– zlatna medalja na 100m delfin– bronzana medalja na 100m prsno3. Luka Dimitrijević 2010– […]

Plivači Leskovca osvojili 6 medalja na kadetskom Prvenstvu Srbije

Članovi Plivačkog kluba „Leskovac“ osvojili su ukupno 6 medalja na državnom prvenstvu u plivanju u kadetskoj konkurenciji koje je organizovano u Kruševcu. Na prvenstvu je učestvovao 181 plivač iz 34 kluba iz čitave Srbije. Medalje su osvojili: 1,mesto – zlatna medalja Viktor Dimitrijević u trci 400m mešovito 2.mesto srebrna medalja Iva Petković u trci 200m […]