Sjajni Milan Mihajlović zabeležio dve pobede u austrijskoj Bundesligi u džudou

Najbolji leskovački sportista u 2022. godini Milan Mihajlović nastavlja sa uspesima i u ovoj godini.

Mihajlović se danas u Lajbnicu u Austriji takmičio za klub iz Kirkhama i u meču u svojoj kategoriji do 82 kg ostvario pobedu iponom.

Nakon toga predstavnici kluba su ga pitali da li može da se bori i u kategoriji iznad, do 92 kg. Milan Mihajlović je prihvatio i ovaj izazov i ostvario još jednu pobedu za svoj klub, takođe iponom i to za samo pola minuta.

Ovim je nastavljena niska uspeha koja je Mihajloviću donela i veliko priznanje izborom za najboljeg sportistu Grada Leskovca u 2022. godini.

Zbog greške u naslovu izvinjavamo se našim čitaocima, u pitanju su dve pobede što ničim i nikako ne umanjuje uspeh sjajnog leskovačkog sportiste koji je u dve različite kategorije ostvario dve pobede.

Povezano

Odlični rezultati Plivačkog kluba Leskovac na takmičenju Srbija Open

Plivači Leskovca ostvarili su odlične rezultate na Srbija Open takmičenju u plivanju. Članovi Plivačkog kluba Leskovac nastupili su u konkurenciji 39 klubova i 370 takmičara iz 6 zemalja – Srbije, BIH, Hrvatske, Slovenije, Severne Makedonije i Turske. Pavle Joić je u kategoriji mladjih juniora (2006, i 2007. godište) osvojio zlatnu medalju na 400m mešovito i […]

Radovi na izgradnji Gradskog stadiona u Leskovcu napreduju predviđenom dinamikom (FOTO)

Radovi na izgradnji novog Gradskog stadiona u Leskovcu, uprkos hladnom vremenu, napreduju predviđenom dinamikom. U to se danas uverio i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji je sa saradnicima obišao trenutno najveće gardilište u ovom delu Srbije. Radove vredne oko 2.5 milijardi dinara finansira Republika Srbije preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima. Rok za završetak […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *