Sjajni Milan Mihajlović zabeležio dve pobede u austrijskoj Bundesligi u džudou

Najbolji leskovački sportista u 2022. godini Milan Mihajlović nastavlja sa uspesima i u ovoj godini.

Mihajlović se danas u Lajbnicu u Austriji takmičio za klub iz Kirkhama i u meču u svojoj kategoriji do 82 kg ostvario pobedu iponom.

Nakon toga predstavnici kluba su ga pitali da li može da se bori i u kategoriji iznad, do 92 kg. Milan Mihajlović je prihvatio i ovaj izazov i ostvario još jednu pobedu za svoj klub, takođe iponom i to za samo pola minuta.

Ovim je nastavljena niska uspeha koja je Mihajloviću donela i veliko priznanje izborom za najboljeg sportistu Grada Leskovca u 2022. godini.

Zbog greške u naslovu izvinjavamo se našim čitaocima, u pitanju su dve pobede što ničim i nikako ne umanjuje uspeh sjajnog leskovačkog sportiste koji je u dve različite kategorije ostvario dve pobede.

Povezano

Plivači PK Leskovac osvojili 19 medalja na Međunarodnom Kupu Niša

U subotu je u Nišu organizovan tradicionalni, 11. po redu, Međunarodni Kup Niša u organizaciji plivačkog kluba Niš 2005. Ukupno je učestvovalo 19 klubova iz Bugarske, Severne Makedonije i Srbije sa ukupno 274 takmičara. Na ovom međšunarodnom takmičenju nastupilo je 16 članova Plivačkog kliuba Leskovac koji su osvojili ukupno 19 medalja. Osvajači medalja su: Dimitrijevic […]

Srpska liga Istok, 5. kolo – Odigrana i odložena utakmica u Meševu, Dubočica hvata priključak za vrh tabele

Danas je odigrana poslednja utakmica 5. kola Srpske lige Istok izmeđz Meševa i Dubočice. Ovaj duel je bio odložen zbog jakog nevremena koje je pred početak utakmice zahvatilo Kruševac i okolinu. Srpska liga Istok – 5. kolo Sreda: Meševo – GFK Dubočica 1:3 Ranije odigrano: Car Konstantin – OFK Topličanin 0:2Vlasina – Radnički (PIrot) 0:2OFK […]