Leskovčanin Milan Mihajlović demolirao Jermena Grigorijana i osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu u sambou

Leskovčanin Milan Mihajlović nastavio je seriju sjajnih rezultatskih u sportskim arenama ove godine.

Mihajlović je dobio poziv za nastup u reprezentaciji Srbije na Evrospkom prvenstvu koje je održano u Novom Sadu. Na ovom velikom takmičenju nastupila su 422 borca iz 25 zemalja, a Evropsko prvenstvo u Sambou, svečano su otvorili, predsednik Evropske sambo federacije, Sergej Elisiev, pokrajiski sekretar za sport i omladinu, Dane Basta i član Gradskog veća Novog Sada za sport i omladinu, Ognjen Cvjetićanin.

Milan Mihajlović je u borbi za treće mesto i bronzanu medalju u kategoriji do 88 kilograma pobedio odličnog Jermena Grigorijana sa ubedljivih 5:1.

Kako je za naš portal najavio Milan Mihajlović sledeće veliko takmičenje koje ga očekuje je Svetskom prvenstvo u Sambou koje će biti održano za dva meseca u Kirgistanu.

Povezano

USPEH SK „GT“ LESKOVAC: Marta Mratinković osvojila zlato i srebro u Finalu kupa Streljačkog saveza Srbije

U Smederevu je, 19.09.2020. godine, održano Finale kupa Streljačkog saveza Srbije u gađanju vazdušnim oružjem B programa (pion irska, kadetska i kategorija mlađih juniora i juniorki). U svakoj kategoriji takmičilo se po 10 najboljih strelaca sa ranijih takmičenja. Streljački klub „GT“ iz Leskovca su predstavljala 3 strelca vazdušnim pištoljem, što Klub svrstava u kategoriju najuspešnijih […]