LEBANČANI UBEDLJIVI: Moravac Orion – Radan 0:9

Fudbaleri Radana opravdali su ulogu favorita i u duelu sa mladim sastavom Moravca Orion ostvarili ubedljiv trijumf.

Srpska liga Istok – 36. kolo

MORAVAC ORION – RADAN 0:9

SC Orion, bez gledalaca, sudija: Milenko Dimitrijević (Kruševac), strelci: Ivanović u 6. 23. 45. 73. I 90.minutu, Mitrović u 30. (iz jedanaesterca) i 87.om, Smiljković u 62.om i Grozdanović u 73.minutu za Radan, žuti kartoni: Marko Dra. Đorđević (Moravac Orion) i Ivanović (Radan).

MORAVAC ORION: Kocić, Jovanović, Marko Dej. Đorđević, Lepojević, Cekić, Stanojković, Janković, Ćirić, Marko Dra Đorđević, Stevanović, Pešić.

RADAN: Cakić (Ivanović), Krstić (Milošević), Stojiljković, Marinković, Ivanović, S. P. Kostić (Cvetković), Smiljković, S. K. Kostić (Grozdanović), Nastić (Vojinović), Dojčinović, Mitrović.

Igrač utakmice: Aleksa Ivanović (Radan)

Na najboljem fudbalskom stadionu na jugu Srbije, u Sportskom centru Orion, Lebančani su opravdali ulogu favorita i ozbiljnom, odgovornom i efikasnom igrom zabeležili ubedljivu pobedu.

Junak utakmice bio je napadač Aleksa Ivanović koji je postigao pet golova, a mogao je i u Riplijevu zbirku fudbalskih čuda da je iskoristio bar još toliko šansi i postavio rekord u broju postignutih golova na srpskoligaškim utakmicama. Njemu uz rame bio je i Milan Mitrović po jednom su mladog golmana domaćih Kocića, inače ostavljenog na milost i nemilost razigranim napadačima Radana, savladali Smiljković i Grozdanović.

Domaćem sastavu, koji je s mukom skockao ekipu od 11 igrača, priznanje na istrajnom zalaganju da dostojanstveno i uz sportsku borbu, dočekaju kraj srpskoligaške sezone i prelezak u niži stepen takmičenja.

D.S.

Povezano

Jablanička okružna liga, rezultati 17. kola i tabele u obe grupe

Ovog vikenda na programu su bile utakmice 17. kola u obe grupe Jablaničke okružne lige. Jablanička okružna liga, grupa ISTOK – rezultati 17. kola: Polet – Umac 4:3Donja Lomnica – Jedinstvo (Grdelica) 2:1Progres – OFK Brza 6:2Vučje – Kumarevo 65 5:0Mladost (Batulovce) – Zloćudovo 0:1Jedinstvo (Šišava) – Budućnost (Orašje) 2:2 Tabela grupe Istok Jablaničke okružne […]