LEBANČANI PREOKRETOM DO POBEDE: Radan – Car Konstantin 2:1

Fudbaleri Radana pobedili su danas u Lebanu ekipu niškog Car Konstanina i tako potvrdili da će do kraja igrati sportski i u duhu fer pleja.

Srpska liga Istok – 37. kolo

RADAN – CAR KONSTANTIN 2:1

Strelci: 0:1 Sekulić u 20., 1:1 Stefan T,. Kostić u 48., 2:1 Stefan T. Kostić u 85. minutu – Lebane, igranio bez prisustva publike, sudija: Stefan Ćirić (Pirot), žuti kartoni: Marinković, Kostić, Stanković (Radan), Sekulić (Car Konstantin), crveni kartoni: Nastić (Radan) i Todorović (Car Konstantin) u 90.+4 minutu.

RADAN: Cakić, Krstić, Stojiljković, Marinković, Nastić, Stefan S. Kostić (Milošević), Smiljković, Stanković (Cvetković), Dodić, Momčilović, MItrović (S. Kostić).

CAR KONSTANTIN: Stanković, Mitić (Mladenović), Jovanović, Bulatović (Jović), Todorović, Stupar, Vasiljević, Marković, Sekulić., Najdanović (Arizanović), Denić.

Fudbaleri Radana su i pored izvesne selidbe u Zonu Jug ispunili najavljeno i nastavili da fer i sportski igraju do samog kraja.

Borbenu utakmicu odigrali su stari rivali koji će, kako sada stvari stoje, sledeće sezone igrati u zonama Centar i Juga FSRIS. Nišlije su povele u prvom poluvremenu, ali su Lebančani u nastavku uspeli da preokrenu rezultat i na kraju proslave 14. pobedu u sezoni golovima Stefana T. Kostića – Kostice.

Nišlijama su bodovi iz ovog meča značile nastavak borbe za opstanak u Srpskoj ligi Istok, a na dalje će sve zavisiti od mogućih širenja i nekih novih promena u Super i Prvoj ligi Srbije iz kjoje je ispalo svih 5 prvoligaša sa teritorije FSRIS koji bi sledeće sezone trebalod a igraju u Srpskoj ligi Istok.

Povezano

TRI KLUBA ISKLJUČENJA IZ TAKMIČENJA: Međuopštinska liga FSJO, rezultati 8. kola i tabela

Sa početnih 12 Međuopštinska liga Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga spala je 9 klubova posle isključenja iz takmičenja Todorovca, Turekovca i Radnika Sušice. Međuopštinska liga FSJO – rezultati 8. kola: Marjan MB – Šumadija 1:6Gradac . Lemind 1953 0:3Radnički (Pertate) – Rudar 1973 1:0 U ovom kolu slobodne su bile ekipe Navalin, Badince i Jašunja. Tabela […]