Poznati kondicioni trener Zoran Repac zadužen za fizičku pripremu fubalera Vlasine

Prelepa slika na stadionu Rosulja: na obnovljenim terenima na treningu prvog tima Vlasine tridesetak fudbalera.

Ozbiljnost na svakom koraku, a dodatnu dozu profesionalizma uneo je i angažman poznatog trenera Zorana Repca po čijem programu se fudbaleri vlasotinačkog pripremaju za novu sezonu.

– Došao sam na poziv predsednika kluba Bojana Vlajkovića da pomognem strušnom štabu u pripremnom periodu. Za sada sve ide po planu, momci dobro izvršavaju svoje obaveze. Ono što je najvažnije je da povređenih igrača nema pa se ja nadam da će Vlasina biti spremna za početak prvenstva. Uprava kluba je ambiciozna i ja verujem da će ostvariti ambicije koje su zacrtali – rekao je u razgovoru za Sportsku stranu Juga trener Zoran Repac.

Poznati stručnjak ima svoju školu fudbala u Novom Sadu u kojoj radi 250 mladih igrača uzrasta od 6 do 18 godina, a na Rosulju donosi bogato internacionalno i iskustvo u radu sa srpskim superligašima.

– Sa Radoslavom Batakom sam bio u stručnom štabu na Tajlandu, u klubovima Sisaketu i Nakrabiju. U Srbiji smo radili zajedno u Vojvodini kada smo izborili plasmanu Evropu, a posle toga smo radili u Radničkom iz Niša i Novom Pazaru prošle godine.

Vlasina je angažovanjem trenera Zorana Repca još jednom pokazala ozbiljnost, a svi veruju da će stručni štab na čelu sa Draganom Nikolićem do početka sezone imati i tim i igru za velika dela.

– Kada imate dobre uslove za rad onda je milina raditi. Uprava na čelu sa Bojanom Vlajkovićem se trudi da obezbedi maksiamalne uslove za rad igračima i stručnom štabu. Na nama je samo da ispunimo naše obaveze i da ispratimo njihove ambicije i nadam se da ćemo doći do cilja. Sigurno je da će fudbaleri Vlasine biti spremni za prvenstvo. Radimo po jednom novom planu, novom za igrače Vlasine koji su to dobro prihvatili i usvojili i biće sigurno spremni – uvereva trener Zoran Repac.

Povezano

Srpska liga Istok – rezultati poslednjeg, 38. kola i tabela

Danas je na programu bilo kompletno, 38. kolo Srpske lige Istok. Vlasina je u derbiju kola na Rosulji pobedila Timok golom Nemanje Đokića u 68. minutu, a pre početka utakmica predsednik Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije i potpredsednik FSS Novica Tončev uručio je pehar prvaku Srpske lige Istok za sezonu 2020/2021. ekipi Timoka 1919 iz […]

Dubočica dovela trenera i ceo tim – 19 novih igrača

U Gradskom fudbalskom klubu Dubočica veliki promet ovog leta. Da li će biti i zarade biće jasnije već krajem avgusta i početkom septembra posle startnih duela u Prvoj ligi Srbije. U odnosu na prethodnu sezonu čak 19 novih imena na raspolaganju novom treneru, Aleksandru Kuzmanoviću. Među njima i dosta povratnika u Dubočicu i igrača iz […]