Poznati kondicioni trener Zoran Repac zadužen za fizičku pripremu fubalera Vlasine

Prelepa slika na stadionu Rosulja: na obnovljenim terenima na treningu prvog tima Vlasine tridesetak fudbalera.

Ozbiljnost na svakom koraku, a dodatnu dozu profesionalizma uneo je i angažman poznatog trenera Zorana Repca po čijem programu se fudbaleri vlasotinačkog pripremaju za novu sezonu.

– Došao sam na poziv predsednika kluba Bojana Vlajkovića da pomognem strušnom štabu u pripremnom periodu. Za sada sve ide po planu, momci dobro izvršavaju svoje obaveze. Ono što je najvažnije je da povređenih igrača nema pa se ja nadam da će Vlasina biti spremna za početak prvenstva. Uprava kluba je ambiciozna i ja verujem da će ostvariti ambicije koje su zacrtali – rekao je u razgovoru za Sportsku stranu Juga trener Zoran Repac.

Poznati stručnjak ima svoju školu fudbala u Novom Sadu u kojoj radi 250 mladih igrača uzrasta od 6 do 18 godina, a na Rosulju donosi bogato internacionalno i iskustvo u radu sa srpskim superligašima.

– Sa Radoslavom Batakom sam bio u stručnom štabu na Tajlandu, u klubovima Sisaketu i Nakrabiju. U Srbiji smo radili zajedno u Vojvodini kada smo izborili plasmanu Evropu, a posle toga smo radili u Radničkom iz Niša i Novom Pazaru prošle godine.

Vlasina je angažovanjem trenera Zorana Repca još jednom pokazala ozbiljnost, a svi veruju da će stručni štab na čelu sa Draganom Nikolićem do početka sezone imati i tim i igru za velika dela.

– Kada imate dobre uslove za rad onda je milina raditi. Uprava na čelu sa Bojanom Vlajkovićem se trudi da obezbedi maksiamalne uslove za rad igračima i stručnom štabu. Na nama je samo da ispunimo naše obaveze i da ispratimo njihove ambicije i nadam se da ćemo doći do cilja. Sigurno je da će fudbaleri Vlasine biti spremni za prvenstvo. Radimo po jednom novom planu, novom za igrače Vlasine koji su to dobro prihvatili i usvojili i biće sigurno spremni – uvereva trener Zoran Repac.

Povezano

Prva liga Srbije, 8. kolo: PRVA RADOST LESKOVČANA

  Fudbaleri Dubočice zabelećili su prvu pobedu u sezoni i tako najavili uspešniji nastavak sezone. Prva liga Srbije – rezultati 8. kola GFK Dubočica – Trajal 1:0Kabel – Radnički 1923 1:1Radnički (Pirot) – OFK Žarkovo 2:1Dinamo – GFK Jagodina 0:1RFK Grafičar – Zemun 1:0Imt – Borac 1926 (Čačak) 0:1Radnički (SM) – Loznica 0:1Sloga (Kraljevo) – […]

Zona JUG, 3. kolo: Morava preduboka za Pustu Reku, prva radost Svetlosti

Danas su odigrane dve utakmice 3. kola Zone Jug Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije. Rezultati 3. kola Zone Jug: Morava (Vladičin Han) – Pusta Reka 5:0Gracko – Svetlost 1:2 U nedelju se sastaju: Sloga (Leskovac) – Mladost 1959 (Vinarce)Radan – TernociAlakince – Nebeski AnđeliLugina – JablanicaJedinstvo (Gornje Stopanje) – ŽitorađaPlantaža – OFK Kosanica Tabela Zone […]