LIDER I DALJE BEZ PORAZA: Fudbaleri Jedinstva sa igračem manje od 10. minuta osvojili bod u derbiju: Morava (VH) – Jedinstvo (GS) 1:1

Lider na tabeli Zone Jug nastavio je sjajnu seriju utakmica bez poraza i u derbiju na gostovanju u Vladičinom Hanu osvojio bod.

Zona Jug – 10. kolo

MORAVA (VLADIČIN HAN) – JEDINSTVO (GORNJE STOPANJE) 1:1

Strelci: 1:0 M. Stanković u 24. iz jedanaesterca, 1:1 Blagojević u 34. minutu – Vladičin Han, gledalaca: 100, sudija: Aleksandar Mladenović (Bujanovac), žuti kartoni: L. Kitanović, V. Kitanović, Novković (Morava), D. Stefanović, Aleksić (Jedinstvo), crveni karton: Ristić (Jedinstvo) u 10. minutu.

MORAVA: Aleksića, Mladenović, V. Kitanović, L. Kitanović (Krstić), Novković, Stajić, Ž. Stanković, M. Stanković (Mihajlović), Stojiljković, Ivanović, Živković.

JEDINSTVO: Aleksić, Stojanović, Ristić, V. Stefanović, Marinković, Kostić, Dimitrijević, Trajković, Blagojević, D. Stefanović, Novović (Stanojković).

Fudbalska bajka zonaša iz Gornjeg Stopanja se nastavlja.

Na trećini šampionata Jedinstvo ostaje na liderskoj poziciji na tabeli Zone Jug, bez obzira na rezultate utakmica koje se igraju u nedelju. Iako su igrali bez najboljeg strelca lige i kapitena Stefana Stefanovića, Stopanjčani su osvojili bod a malo je nedostajalo da kući donesu i sva tri.

U Vladičinom Hanu danas puno uzbuđenja.

Već u 10. minutu sudija Aleksandar Mladenović koji je bio blizu mesta događaja, nakon starta na tridesetak metara od gola Jedinstva pokazao je žuti karton gostujućem fudbaleru Ristiću. Usledila je intervencija pomoćnog sudije nakon čega je sudija Mladenović pokazao direktan crveni karton fudbaleru Jedinstva. Protesti gostiju bili su uzaludni, a arbitar iz Bujanovca nije ponovo menjao svoju odluku.

Hančani su sa igračem više stidli do prednosti u 24. minutu i to iz jedanaesterca, a sigiuran je sa bele tačke bio Miloš Stanković. Jedinstvo se, i pored brojnih pehova koji su pratili tim Dejana Jocića pre ali i na samoj utakmici, nije predavaalo, a u 34. minutu Dalibor Blagojević je efektnim udarcem doneo izjednačenje.

Bilo je uzbuđenja i u nastavku, Jedinstvo je i sa igračem manje imalo priliku da stigne do pobede, ali promene rezultata nije bilo.

U sledećem, 11. kolu Zone Jug Jedinstvo u Gornjem Stopanju dočekuje Pustu Reku, dok Moravu očekuje gostovanje u Alakincu.

Povezano