Komšije prekinule seriju Stopanjčana bez poraza: Jedinstvo (GS) – Pusta Reka 1:2

Komšijski derbi pripao je Bojnilčanima koji su prekinuli fantastičnu seriju Jedinstva od 10 uzastopnih utakmica na početku prvenstva bez poraza.

Zona Jug – 11. kolo

JEDINSTVO (GORNJE STOPANJE) – PUSTA REKA 1:2

Strelci: 1:0 Dejan Stefanović u 7., 1:1 Predrag Vidojević u 37., 1:2 Predrag Vidojević u 54. minutu – Gornje Stopanje, sudija: Mihajlo Mihajlović, žuti kartoni: Aleksić, Miljković, Dimitrijević, V. Stefanović (Jedinstvo), Vidojević, Arsić, Stojanović (Pusta Reka).

JEDINSTVO: Aleksić, Stojanović, Miljković (Alempijević), V. Stefanović, Marinković, Novović, Dimitrijević, Trajković, Blagojević, D. Stefanović, S. Stefanović.

PUSTA REKA: Siniša Stanković, Petrović, Dinić, Vidojević, Stojanović, Stojičić, Stanišić, A. Stanković, Arsić, N. Jovanović, Stefan Stanković (M. Jovanović).

Igrač utakmice: Predrag Vidojević (Pusta Reka)

Komšijski derbi doneo je dobar fudbal u utakmici u koju su oba rivala ušla sa velikim motivima. Domaćin sa đeljom da nastavi sjajnu seriju od 10 uzastopnih utakmica bez poraza na početku prvenstva, gosti sa željom da pobede lidera na tabeli, ali i prve komšije.

Fudbaleri Jedinstva su rano došli u vođstvo. U 7. minutu odbijena lopta došla je do Dejana Stefanovića koji je lepim šutem zatreo mrežu komšija iz Bojnika.

Na svenu je tada stupio iskusni Predrag Vidojević, u 37. minutu izjednačio rezultat i najavio uzbudljivo drugo poluvreme.

U nastavku bolja igra Puste Reke koju je svojim drugim pogotkom krunisao Vidojević i postavio, pokazaće se, i konačan rezultat komšijskog derbija. Nisu se domaći predavali, u poslednjim trenucima susreta zatresli i stativu gola Puste Reke, ali promene rezultata nije bilo.

U sledećem, 12. kolu Jedinstvo je ponovo domaćin, a u Gornjem Stopanju gostuje ekipa Alakinca. Pusta Reka će u Bojniku dočekati tim Plantaže iz Donjeg Stopanja.

Povezano

ODLIKOVANJE ZA PONOS: Predsednik opštine Bratislav Petrović priredio prijem za rukovodstvo FK Vlasina

Predsednik Opštine Vlasotince Bratislav Petrović organizovao je danas svečani prijem za čelne ljude Fudbalskog kluba Vlasina. Povod je redak i za ponos, kako je istaknuto tokom razgovora. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je povodom Sretenja, Dana državnosti odlikovanja zaslužnim pojedincima i organizacija. Među malobrojnim odlikovanima iz sveta sporta našao se Fudbalski klub Vlasina koji je […]

POSTAVLJENA TRAVA! Ovako danas izgleda velelepni Gradski stadion u Leskovcu

Radovi na izgradnji novog, velelepnog Gradskog stadiona u Leskovcu ulaze u završnu fazu. O tome svedoče i fotografije Sportske strane Juga o postavljenoj hibridnoj travi, ali i slika novog simbola Leskovca obasjajnog svetlošću reflektora. Ljubitelji fudbala broje dane do otvaranja grandioznog objekta koji će predstavljati novo obeležje Leskovca, i simbom modernog grada. Na stadionu je […]